ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Διευθυντές-γιουσουφάκια αναλαμβάνουν την βρόμικη "δουλειά" και η Αστυνομία παίρνει διαταγές από τον "μεγαλοκαρχαρία" για να πετάξει με την βία απεργούς από το απόρθητο...κάστρο των Γεωργίου και Φώτη Μπόμπολα!




Συγχαρητήρια από καρδιάς στους τεχνικούς ραδιοφώνου του SENTRA FM, οι οποίοι χτες απέδειξαν για άλλη μια φορά, πως είναι αξιοπρεπείς, περήφανοι και αγωνιστές ,σε αντίθεση δυστυχώς με  ορισμένους δημοσιογράφους της GOAL , που με το κεφάλι στο...πάτωμα δουλεύουν .., τζάμπα στο σταθμό για να ΥΠΕΡΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΙΟΊ  και έδωσαν γη και ύδωρ, χάνοντας μια για πάντα  την αξιοπρέπεια τους,  αν τελικά ...είχαν!( Καραμπινάτη παραβίαση  του Καταστικού της ΕΣΗΕΑ).
ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ, Ο ΠΑΠΟΥΣ,Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΌΜΠΟΛΑΣ ΑΥΤΌ ΟΝΕΙΡΕΥΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ;
ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ, ΝΑ ΑΠΟΛΥΕΙ, ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΊΣΘΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ  Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ, Ο ΦΏΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥΣ 
ΚΑΙ ΝΑ  ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΠΑΤΣΟΥΣ  και ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΆΔΕΣ, ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ, ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΝ ΈΞΩ ΒΙΑΊΩΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΆΤΕΣ ΤΟΥΣ,,
Ο ΙΔΙΟΣ ΕΓΙΝΕ. ΠΛΟΥΣΙΟΣ ;
Ο ΣΤΑΘΜΟΣ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΕΟΝ  ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΎΣ ΚΑΙ  ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ GOAL!!
ΠΕΡΙΠΟΥ,ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΕΡ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.
ΕΝΟΣ ΑΔΊΣΤΑΚΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ,  ΠΟΥ ΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ,ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ!

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΜΗΝΥΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΊΕΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΤΟΝ SENTRA ΧΤΕΣ...



ΓΙΑΤΙ,  ΜΕ ΤΗ ΒΊΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΕΡ ,ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ.
Οι τεχνικΟί  έχουν και ψυχή  και κότσια και συνεχίζουν να μάχονται σθεναρά
ΜΠΡΆΒΟ ΤΟΥΣ...
Να σημειωθεί πως και η ΕΣΗΕΑ συνέδραμε τους απεργούς-ειδοποιήθηκαν οι Ράμμος και Τριμης,ενω οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,κ.κ Στρατούλης και Δρίτσας έκαναν καταγγελία στην ΓΑΔΑ του Δικόπουλου.
Στην καταγγελία του Θοδωρή Δρίτσα η ΓΑΔΑ δεν απάντησε ποτέ!
ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ!

ΠΌΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΊΔΟΥ

Υ.Γ ΚΑΛΑ, ΟΙ ΜΠΡΑΟΥΔΆΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΩΖΟΠΟΎΟΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ..,
ΑΛΛΑ ,ΕΣΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΕΚΟΥΡΑ ,ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕΣ ΕΚΒΙΑΖΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΕ Σ
ΔΕΝ  ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ "ΓΙΟΥΣΟΥΦΆΚΙ" ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ;;;;
ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟΝ SENTRA,ΑΦΟΥ... ΕΛΑΧΙΣΤΕ ΤΥΠΕ ΕΊΣΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ "ΕΘΝΟΥΣ";