ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος, που το...παίζει και αντιμνημονιακός οφείλει στους εργαζόμενους στο "Κανάλι 1" τρείς μισθούς-Στάση εργασίας απο ΕΣΗΕΑ και ΕΤΕΡ,αύριο απο τις 7.30 μέχρι και τις 10.30 το πρωί!


ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ Ρ/Σ "ΚΑΝΑΛΙ 1 "

 

 
3 Οκτωβρίου 2012
ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ


Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και της Ε.Τ.Ε.Ρ. αποφάσισαν την κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας για τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς, οι οποίοι εργάζονται στη Δημοτική ραδιοφωνία Πειραιά «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4 FM » από τις 07.30 το πρωί έως τις 10.30 το πρωί της Πέμπτης, 4 Οκτωβρίου 2012.

Η ιδιοκτησία του Ρ/Σ «ΚΑΝΑΛΙ 1» εξακολουθεί να μην καταβάλει στους συναδέλφους τις δεδουλευμένες οφειλές των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2012 (και σε κάποιους ακόμη και το υπόλοιπο του μηνός Απριλίου).
Οι Ενώσεις ζητούν:
  • Την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων στους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς, που εργάζονται στο Ρ/Σ «ΚΑΝΑΛΙ 1».
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΤΕΡ προσέφυγαν επίσης στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας καταγγέλλοντας την εργοδότρια εταιρεία για την οφειλή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους.
ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ