ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Χ.ΜΠΟΛΚΑ, Π.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ,Θ.ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ !!!

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ


ΕΣΗΕΑ

12 Δεκεμβρίου 2011

Ηθικά, αλλά και δικαστικά, δικαιώθηκαν τρεις συντάκτες-μέλη της ΕΣΗΕΑ, που είχαν μηνυθεί από τον γνωστό εφοπλιστή,  Γεράσιμο Αγούδημο.


Ο εφοπλιστής είχε μηνύσει τους ναυτιλιακούς συντάκτες, Θάνο Λαμπρόπουλο, Πόπη Χριστοδουλίδου και Χάρη Μπόλκα, για συκοφαντική δυσφήμηση και απλή εξύβριση για αποκαλύψεις και καταγγελίες εναντίον του.

Οι συνάδελφοι είχαν με δημοσιεύματά τους αποκαλέσει τον εφοπλιστή ως κακοπληρωτή , που κάνει διακοπές στην Ελβετία, ενώ δεν έχει εξοφλήσει δεδουλευμένες αποδοχές των εργαζομένων του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ χαιρετίζει την αθωωτική απόφαση του Δικαστηρίου, που δικαιώνει τους συναδέλφους, οι οποίοι προχωρούν σε αποκαλύψεις και καταγγελίες για τα κακώς κείμενα και γίνονται στόχος μηνύσεων, αγωγών και διώξεων.

Παράλληλα, στις δύσκολες αυτές μέρες που ζούμε, η απόφαση αυτή του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου του Πειραιά χαρακτηρίζεται ιστορικής αξίας και βαρύνουσας σημασίας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ