ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ανάκληση απόλυσης -ΚΕΡΔΟΣ -Αντιστεκόμαστε ενωμένοι, δίπλα στα σωματεία μας !!!

financialcrimesnews.blogspot.com
αναδημοσίευση

Μετά από μία 48ωρη και δύο 24ωρες απεργίες στην εφημερίδα ΚΕΡΔΟΣ μέσα σε έξι ημέρες, η εταιρεία μετά από συνάντηση με τα σωματεία μας, ανέστειλε την απόλυση του συναδέλφου Λεοντάρη, παγώνει μέχρι τέλη Ιανουαρίου την διαδικασία υπογραφής ατομικών συμβάσεων και δεσμεύεται ότι θα εξοφλήσει μία σειρά χρωστούμενα στους εργαζόμενους μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.

Είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους μοιρολατρικά υποστηρίζουν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα μέσα στην εργασιακή ζούγκλα που είναι σήμερα το τοπίο των ΜΜΕ. 


Εμείς οι εργαζόμενοι στο ΚΕΡΔΟΣ, τεχνικοί και δημοσιογράφοι, αντιδράσαμε ενωμένα και άμεσα στις πιέσεις και τους εκβιασμούς για την υπογραφή ατομικών συμβάσεων με μείωση μισθών 20%, που κλιμακώθηκαν με την απόλυση του συναδέλφου την περασμένη Πέμπτη.

Δεν εθελοτυφλούμε ότι η νίκη αυτή είναι πλήρης και έχουμε επίγνωση ότι τα…όργανα θα ξαναρχίσουν μετά την γιορταστική περίοδο.
Όμως το μήνυμα το στείλαμε: δεν είμαστε διατεθειμένοι να σκύψουμε το κεφάλι στα πάντα, διατηρούμε μία στοιχειώδη αξιοπρέπεια ως εργαζόμενοι και αντιδρούμε ενωμένοι δίπλα στα σωματεία.