ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΟΛ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΥΧΑΡΗ !

financialcrimesnews.blogspot.com
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011 

ΔΟΛ: κιμπάρηδες στις περικοπές

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΟΛ

Η νέα επιστολή της Διοίκησης (6/12/2011), με ευφάνταστο αλλά και δηλωτικό των προθέσεων της τρόπο, καθώς επικαλείται «συζητήσεις της Διοίκησης με πολλούς εργαζόμενους…», εξακολουθεί να αγνοεί τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των εργαζομένων στο ΔΟΛ, όπως και τις αποφάσεις των συνδικαλιστικών μας Ενώσεων, επιμένοντας σε ατομικές διαπραγματεύσεις και σε καταστρατήγηση των Συλλογικών μας Συμβάσεων Εργασίας. 

Tη «δικαιότερη κατανομή της συνεισφοράς των εργαζομένων για την αντιμετώπιση της κρίσης», η Διοίκηση της εταιρείας οφείλει να την αναζητήσει αλλού με έμφαση στα 100 στελέχη της εταιρείας,  όπως αναφέρεται στην προηγούμενη ανακοίνωση της Εργασιακής Επιτροπής (01/12/2011).

 Μετά το σφαγιασμό του 40% του ανθρώπινου δυναμικού (πάνω από 80% διοικητικοί υπάλληλοι), τις απολύσεις συνδικαλιστών κ.λ.π, η νέα «πρόταση» της Διοίκησης είναι επιεικά κρινόμενη απαράδεκτη και σε όλες τις περιπτώσεις εξακολουθεί να είναι ανήθικη έναντι των εργαζομένων στο ΔΟΛ. 


H ανακοίνωση της διοίκησης που προηγήθηκε

Αθήνα 06/12/2011

Προς όλους τους εργαζόμενους στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από συζητήσεις που είχε η Διοίκηση με πολλούς εργαζόμενους όλων των διευθύνσεων, απεδέχθη το αίτημα τους να ορισθεί ως κατώτατο όριο αποδοχών μετά την μείωση το ποσό των 1.500 ευρώ αντί των 1.200 ευρώ.

Κατά συνέπεια εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές έως 1.500 ευρώ (19% του συνόλου) δεν θα υποστούν καμία μείωση ενώ εργαζόμενοι έως 1.800 ευρώ (22% του συνόλου) θα έχουν χαμηλότερης εκτάσεως μειώσεις.

Με τις μεταβολές αυτές η Διοίκηση πιστεύει ότι γίνεται δικαιότερη η κατανομή της συνεισφοράς των εργαζομένων για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Από τη Διοίκηση

6/12/2011
Αναρτήθηκε από Financial Crimes στις 6:22 μ.μ.