ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΕΣΗΕΑ -ΝΕΑ 3ΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΜΜΕ- ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΤΡΙΤΗ , 11π.μ- ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ !

ΕΣΗΕΑ

14 Οκτωβρίου 2011

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε να κηρύξει νέα 3ημερη απεργία, από τις 6.00 το πρωί του Σαββάτου, 15 Οκτωβρίου 2011 έως τις 6.00 το πρωί της Τρίτης, 18 Οκτωβρίου 2011 όλων των δημοσιογράφων, οι οποίοι εργάζονται στο Δημόσιο, στην ΕΡΤ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στους Δημοτικούς Ραδιοφωνικούς σταθμούς, στο Κανάλι της Βουλής, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

Ζητώντας:

Ν’ αποσυρθεί αμέσως το πολυνομοσχέδιο, που καταργεί τις Συλλογικές Συμβάσεις και υπονομεύει τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα.
Να σταματήσει κάθε απόπειρα συρρίκνωσης και ιδιωτικοποίησης του ΑΠΕ-ΜΠΕ και της ΕΡΤ και
Να προστατευτεί το δημόσιο αγαθό της ενημέρωσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, μαζί με όλες τις Ενώσεις του χώρου των ΜΜΕ και όλους τους εργαζόμενους θα αγωνιστεί, ώστε να μην περάσει το νομοσχέδιο της ισοπέδωσης και της κατάργησης των δικαιωμάτων μας, που αποκτήθηκαν με αγώνες δεκαετιών.
Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011 έχει ήδη αποφασιστεί 24ωρη απεργία όλων των δημοσιογράφων (δημοσίου και ιδιωτικού τομέα) και όλων των εργαζομένων στον Τύπο και στα ΜΜΕ, με απεργιακή συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) στις 11.00 π.μ.