ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΜΕ - ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ-ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ !

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

17 Οκτωβρίου 2011

Πραγματοποιείται αύριο Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011, η 24ωρη απεργία, που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες και τα Σωματεία του Τύπου και των ΜΜΕ σε όλα τα Μέσα στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα (ΟΤΑ, ΝΠΔΔ κ.λπ.)

Ζητώντας:

Να σταματήσουν αμέσως οι απολύσεις, οι μειώσεις μισθών και οι καθυστερήσεις δεδουλευμένων.

Να υπογραφούν νέες Σ.Σ.Ε.
Να αποσυρθεί αμέσως το πολυνομοσχέδιο και να σταματήσει κάθε απόπειρα κατάργησης των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, συρρίκνωσης και ιδιωτικοποίησης του ΑΠΕ-ΜΠΕ και της ΕΡΤ.

Για μια ακόμη φορά τονίζουμε ότι οι δημοσιογράφοι στο Δημόσιο, στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και στα δημοτικά ΜΜΕ δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι.
 Κάθε πρόταση ή τροπολογία, όπως αυτή που κατέθεσε σήμερα η κυβέρνηση, που επιβεβαιώνει την απόπειρα δημοσιουπαλληλοποίησής τους θα μας βρει κατηγορηματικά αντίθετους και θα αντιμετωπιστεί με όλες μας τις δυνάμεις.
Ο δημοσιογραφικός κόσμος ενωμένος θα δώσει ηχηρή απάντηση σε όσους επιχειρούν την υποβάθμιση του και την υπονόμευση του δημοσίου αγαθού της ενημέρωσης.

Όλοι στην αυριανή απεργία και τη συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ στις 11 το πρωί της Τρίτης, 18 Οκτωβρίου 2011.


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ