ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) : Σταθερά, δυναμικά και αποφασιστικά στο πλευρό των συναδέλφων μας, στην ΕΡΤ !!!

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.)

Αθήνα, 21 Σεπτεμβρίου 2011

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους με στάσεις εργασίας εναντίον του κυβερνητικού σχεδίου για εργασιακή εφεδρεία και συρρίκνωση της ΕΡΤ, ζητώντας από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να κλιμακώσουν τον αγώνα.

Με απόφαση που έλαβαν την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011, στο πλαίσιο της «Διαρκούς Γενικής Συνέλευσής» τους, που πραγματοποιήθηκε μετά από συνάντησή τους με τη Διοίκηση της ΕΡΤ, καλούν:

· Τη Διοίκηση της ΕΡΤ να πει όχι στην εφεδρεία και να μη δώσει λίστες «εφέδρων», υποψηφίων για ανεργία.

· Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Η.Ε.Α. να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.Επίσης «καλούν τη Διοίκηση της ΕΡΤ να προβάλει τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ που έχουν ετοιμάσει οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, με συνεντεύξεις προσωπικοτήτων από το χώρο της διανόησης, του πολιτισμού, της επιστήμης και του αθλητισμού, για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Καλεί επίσης τη Διοίκηση να προβάλει εκπομπή έκτακτης πολιτικής επικαιρότητας –παραγωγής των ίδιων των εργαζομένων- με θέμα τις εξελίξεις στη δημόσια ραδιοτηλεόραση».


Κι ακόμη: «Αποφασίζει τη δημιουργία του ιστότοπου, dimosiografoiert.blogspot.com, για να ανοίξει διάλογος για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Ο ιστότοπος θα αποτελεί βήμα έκφρασης των εργαζομένων της ΕΡΤ και όσων άλλων το επιθυμούν».


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της Π.Ο.Ε.ΣΥ.