ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ!

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜOΝ 41/2019 ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΑΔΕΔΥ

ΣΤΥΛΙΔΑ ΤΚ 35300                                                                                             ΣΤΥΛΙΔΑ, 05-08-2019
ΤΗΛ. : 6978183133 / 6948242809
Ε-MAIL: epls.fthiotidos@hotmail.com
Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
     Η Ένωσή μας πρόκειται να πραγματοποιήσει μια σειρά επισκέψεων στους πολιτικούς παράγοντες του Νομούμας, ανάλογα με τα επιμέρους προγράμματά τους, με σκοπό την αρχική ενημέρωσή τους, αναφορικά με τους στόχους της Ένωσης και την παράθεση και συζήτηση των προβλημάτων.
     Η έναρξη αυτών των επισκέψεων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 02-08-2019, με τη συνάντηση της  ΕΠΛΣ Ν. Φθιώτιδος με το Βουλευτή Φθιώτιδας της Ν.Δ κ. Οικονόμου  Ιωάννη.
     Κατά τη συνάντηση, η Ένωσή μας συνεχάρη το κ. Οικονόμου για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του. Ο κ. Οικονόμου μας έδωσε συγχαρητήρια για την ίδρυση της Ένωσής μας, τονίζοντας ότι αποτελεί ένα εγχείρημα αξιέπαινο που έλειπε από το Νομό μας. Ακολούθως, αναφέρθηκαν οι στόχοι της Ένωσής μας, καθώς και τα μείζονα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους και τις Υπηρεσίες μας, τα οποία ο κ. Οικονόμου παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον και υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει από μέρους του κάθε δυνατήπροσπάθεια για την επίλυσή τους. Τέλος, ενθάρρυνε την ακλόνητη συνέχεια του τίμιου έργου μας και δήλωσε την αμέριστη στήριξή του στην Ένωσή μας.
ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.
                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
                  ΓΙΑΤΑΓΑΝΑΣ  Γεώργιος                                                                              ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κωνσταντίνος