ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Ψήφισμα:Καταδίκη της Ισραηλινής βαρβαρότητας!

ΠΕΝΕΝ
Δελτίο Τύπου 

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ καταδικάζει την νέα βάρβαρη Ισραηλινή επιχείρηση που έλαβε χώρα στην πόλη SURBAHIR στην οποία στρατιώτες του κράτους - τρομοκράτη στην περιοχή, εισέβαλαν τις πρωϊνές ώρες (22/7/2019) και άρχισαν να κατεδαφίζουν Παλαιστινιακά σπίτια εξαναγκάζοντάς τους να φύγουν από τα ίδια τα σπίτια τους.

Πρόκειται για επιχείρηση η οποία είναι ενταγμένη στην κατεύθυνση ξεριζωμού της παλαιστινιακής ζωής, για εγκληματική πράξη εθνοκάθαρσης και στοχεύει να προσαρτήσει ακόμη περισσότερα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη στην δυτική όχθη.
Το Ισραήλ στο πλαίσιο αυτής της επιθετικής πολιτικής έχει την στήριξη των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ και όλων των άλλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και χωρών.
Οι ενέργειες αυτές του Ισραήλ συνιστούν κατάφωρη παραβίαση της Συνθήκης της Γενεύης, αντιστρατεύονται το διεθνές και ανθρωπιστικό δίκαιο καθώς και τα σχετικά ψηφίσματα του ΟΗΕ.
Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ ενώνει την φωνή της με αυτή του Παλαιστινιακού λαού και απαιτεί να μπει τέλος στην εγκληματική πολιτική της εθνοκάθαρσης ενάντιά του.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ