ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης της ΛΑ.Ε, του Σχεδίου Β΄ και του 1-1-4 για τα κίτρινα γιλέκα της Γαλλίας!

Παν. Λαφαζάνης: Τα «Κίτρινα Γιλέκα» της Γαλλίας παροτρύνουν και τους Έλληνες πολίτες να φορέσουν κίτρινα γιλέκα και να βγουν στους δρόμους



Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, σε μια κατάμεστη αίθουσα και με όρθιους, στο ξενοδοχείο Τιτάνια, στο κέντρο της Αθήνας, η εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας, του Σχεδίου-Β και του 1-1-4, για τα «Κίτρινα Γιλέκα» της Γαλλίας με κεντρικό ομιλητή τον Φιλίπ Ζυραβέρ,  ιδρυτικό στέλεχος των «Κίτρινων Γιλέκων» και υπεύθυνο του Εργατικού τμήματος της «Ανυπότακτης Γαλλίας» του Ζ. Λ. Μελανσόν.
Στην εκδήλωση χαιρέτησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε, συντόνισε ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου και έκαναν παρεμβάσεις ο Ν. Χουντής, ο Λεωνίδας Βατικιώτης, o Θαν. Γούναρης, ο Κ. Παπουλής και ο Δ. Σαραφιανός.



Ο Φιλίπ Ζυραβέρ στην ομιλία του τόνισε τον πηγαίο και προοδευτικό χαρακτήρα του κινήματος των Κίτρινων Γιλέκων και αναφέρθηκε ειδικότερα στον συντονισμό αυτού του κινήματος με το  εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Ο Παν. Λαφαζάνης στον χαιρετισμό του τόνισε ότι τα «Κίτρινα Γιλέκα» δεν είναι μόνο μια δυναμική κινηματική αντιπολίτευση στον Μακρόν αλλά έχουν εξελιχθεί και στην μόνη ουσιαστική αντιπολίτευση στην νεοφιλελεύθερη ευρωζώνη και στην γερμανική ΕΕ των αγορών και του χρηματιστικού κεφαλαίου. Τα «Κίτρινα Γιλέκα» συνέχισε ο Π. Λαφαζάνης στέλνουν «μηνύματα ελπίδας για μια δημοκρατική ανατροπή στην Γαλλία, την ευρωζώνη και 

την Ε.Ε, για ελευθέρους λαούς και ελεύθερες δημοκρατικές ευρωπαϊκές χώρες που θα συνεργάζονται ισότιμα για την κοινή αμοιβαία ανάπτυξη και ευημερία».

Τέλος, ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε ότι τα «”Κίτρινα Γιλέκα” της Γαλλίας αποτελούν παράδειγμα, μήνυμα και παρότρυνση και στον ελληνικό λαό, να μην φοβηθεί και φορώντας και αυτός τα κίτρινα γιλέκα του, να βγει στους δρόμους και να βάλει την δική του σφραγίδα στις εξελίξεις».











Το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε
Αθήνα, 16/02/2019