ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

« Τις συνθήκες του άγριου φόνου της 21χρονης παρουσίασε το Λιμενικό»!

limeniko.jpg



EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ
07.12.2018,
Το «όχι» της Ελένης Τοπαλούδη στις επιθυμίες
των δύο κατηγορούμενων ήταν τελικά το κίνητρο της άγριας δολοφονίας της 21χρονης
φοιτήτριας από το Διδυμότειχο.
Οι δύο κατηγορούμενοι, ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής και ο 21χρονος από τη Ρόδο, που βρίσκονται από το πρωί στην ανακρίτρια της Ρόδου και απολογούνται, αφού χτύπησαν την άτυχη κοπέλα με σίδερο στο κεφάλι στη συνέχεια την έβαλαν στο φορτηγάκι και την πέταξαν στη θάλασσα από μεγάλο ύψος.
Επέστρεψαν στο εξοχικό σπίτι στη Λίνδο, το καθάρισαν και ξαναγύρισαν στο ίδιο σημείο, όπου «ξεφορτώθηκαν» το σίδερο, τα ρούχα της, παπούτσια και ρούχα δικά τους, μία σφουγγαρίστρα, σφουγγάρια και άλλα μικροαντικείμενα.
Τα στοιχεία αυτά ανακοίνωσε επίσημα σήμερα το πρωί το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος. Την παρουσίαση της εξιχνίασης της δολοφονίας έκαναν ο υποναύαρχος Γιάννης Αργυρίου, ο διευθυντής ασφάλειας και προστασίας θαλασσίων συνόρων, πλοίαρχος Γιάννης Τζαμουράνης, και ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, πλοίαρχος Νίκος Λαγκαδιανός. 
Σύμφωνα με τους Λιμενικούς, η νεκροψία - νεκροτομή έδειξε ότι το θύμα εν ζωή υπέστη κρανιοεγγεφαλικές κακώσεις, οι οποίες από μόνες τους θα ήταν δυνητικά θανατηφόρες εάν δεν μεσολαβούσε ο πνιγμός. Ωστόσο, ο θάνατος της Ελένης προήλθε από τον πνιγμό.
Στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται και εξετάζονται όλα τα αντικείμενα, που έχουν βρεθεί στο σπίτι της Λίνδου αλλά και στο σπίτι της Ελένης, καθώς και βιολογικό υλικό που έχει συλλεχθεί από το πρώτο σπίτι, όπως κι από το φορτηγάκι. Επίσης εξετάζονται δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και τρία κινητά τηλέφωνα.
Να σημειωθεί ότι η πληροφορία που είδε χθες το φως της δημοσιότητας μετά από σχετική δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξη Κούγια, ότι οι κατηγορούμενοι έδεσαν τα πόδια της 21χρονης και τη συνέχεια την πέταξαν στη θάλασσα, διαψεύστηκε από τους Λιμενικούς, καθώς όπως είπαν ήταν δεμένα από τους ιδιώτες δύτες που έκαναν προσπάθεια να την ανασύρουν από τη θάλασσα επειδή ο κυματισμός ήταν μεγάλος και υπήρχε κίνδυνος να απομακρυνθεί το πτώμα.