ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Ανακατανομή οργανικών θέσεων προσωπικού ΛΣ-ΕΛΑΚΤ!




www.neaplefsi.gr

αναδημοσίευση










Η Ομοσπονδία εκφράζει την ικανοποίηση της για την υλοποίηση του πάγιου αιτήματός μγια σύσταση ομάδας εργασίας με υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους των συνδικαλιστικών φορέων με θέμα την ανακατανομή οργανικών θέσεων του προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σε μονάδες που αναφέρονται στο κανονισμό 79/2014 καθώς και στις περιφερειακές υπηρεσίες Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στη μόνιμη αντιπροσωπεία της ευρωπαϊκής ένωσης. Ένα αίτημα που κατ’ επανάληψη και μετ’ επιτάσεως θέσαμε στην πολιτική και στρατιωτική Ηγεσία από την πρώτη στιγμή ανάδειξης του νέου Δ.Σ. της ΠΟΕΠΛΣ
Έπρεπε επιτέλους να περάσουν τέσσερα και πλέον έτη ώστε να πειστούν για αυτό που είχαμε αναφέρει από τη πρώτη στιγμή, ότι δηλαδή το Π.Δ. 81/2014 (Λιμενικός Καλλικράτης), η μείωση των οργανικών και η κατανομή που ακολούθησε, δημιούργησαν μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων για το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που στο τέλος έπεσε στις πλάτες όλων μας.
Είναι φανερό ότι από την διαδικασία αυτή θα αναδειχθούν τα τεράστια κενά της οργανικής σύνθεσης των Υπηρεσιών και κατ’ επέκταση του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Ήρθε η ώρα η Ελληνική Πολιτεία να αναγνωρίσει στον οργανισμό που υπηρετούμε την πολυδιάστατη προσφορά του με πράξεις.
Η Ομοσπονδία θα συμβάλει τα μέγιστα σε αυτή τη κατεύθυνση ώστε να μην παρατηρούμε υποστελεχωμένες υπηρεσίες, μονά πληρώματα στα περιπολικά σκάφη και διευθύνσεις που λειτουργούν στη βάση της υπεραπασχόλησης των συναδέλφων.
Η Ηγεσία πρέπει με γενναίες λύσεις να αναγνωρίσει την προσφορά μας και να επενδύσει στο έμψυχο υλικό το οποίο προάγει το έργο του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.