ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

ΠΕΜΕΝ: καμιά συμμετοχή στις ΝΑΤΟικές αποστολές και ασκήσεις!


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 
 Πειραιάς  22 Οκτώβρη 2018
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΜΕΝ χαιρετίζει την στάση του μέλους της Σταύρου Παπαδάκηπου υπηρετεί στο πολεμικό ναυτικό (Στρατεύσιμος Δίοπος Μηχανικός - Τ/ΜΗΧ) στη φρεγάτα «Ναβαρίνο» και δήλωσε:

«Το ΝΑΤΟ δολοφονεί. Ξαναχαράζει σύνορα και σφαίρες επιρροής με το αίμα των λαών. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μια γιγαντιαία αμερικάνικη βάση. Στο αβύθιστο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο. Τα συμφέροντα που υπηρετούν ΝΑΤΟ και ΗΠΑ δεν έχουν καμία σχέση με αυτά του ελληνικού λαού. Αντίθετα, μας μπλέκουν στις δολοφονικές τους επιθέσεις και τις πρόβες πολέμου που κάνουν. Μετατρέπουν τη χώρα μας σε στόχο.
Μέσα από τη φρεγάτα "Ναβαρίνο" δηλώνω τη διαμαρτυρία μου για τη διάθεση του πλοίου μου, του στόλου και γενικότερα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στις διαταγές των δολοφόνων του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.κλ
Τα αιματοβαμμένα ΝΑΤΟικά σύμβολα ντροπιάζουν τα πλοία του ελληνικού Στόλου.
Ζητάω:
· Να φύγουν οι δολοφόνοι του ΝΑΤΟ από τις ελληνικές θάλασσες και την υπόλοιπη Ελλάδα.
· Καμιά συμμετοχή σε ΝΑΤΟικές ασκήσεις κι αποστολές.
· Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου.
· Να φύγει η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ».
Είναι αναγκαίο πλέον να σταματήσουν να αποπλέουν πλοία του ελληνικού στόλου για ΝΑΤΟικές αποστολές. Κανένας φαντάρος έξω από τα σύνορα της χώρας»!
Καλούμε τους ναυτεργάτες, του εργαζόμενους, τους στρατεύσιμους, την νεολαία, να εντείνουμε την δράση μας ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, να καταδικάσουν τις ενέργειες κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και των άλλων αστικών πολιτικών δυνάμεων, που θέλουν να μετατρέψουν την χώρα μας σε ορμητήριο των Αμερικανονατοϊκών σχεδιασμών.
ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΙΔΙΑ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ 
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ  ΕΝΩΣΗΣ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ  ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ  ΝΑΥΤΙΚΟΥ