ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

“ Η θλίψη ,ο πόνος και η οδύνη μας είναι βαθιά , κυρίως γιατί χάσαμε ένα δικό μας άνθρωπο αλλά και γιατί είχε τόσα πολλά ακόμα να προσφέρει στην οικογένεια του και στην κοινωνία“!


Ένωση Προσωπικού Λ.Σ Λέσβου Λήμνου Αγίου Ευστρατίου
                       
          Μυτιλήνη   11 Οκτωβρίου  2018  
                                      
Προσπαθώντας να συνέλθουμε  από το σοκ ,ψάχνουμε ταυτόχρονα και λέξεις για να εκφράσουμε την οδύνη για τον απροσδόκητο χαμό του συναδέλφου, φίλου, αδελφού  ΚΥΡΙΑΚΟΥ που αποτελεί την τέταρτη απώλεια συναδέλφου της ίδιας ηλικίας σε διάστημα ενάμιση χρόνου.
        Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγινε ο καλύτερος πρεσβευτής για το Λιμενικό Σώμα και την χώρα εν μέσω προσφυγικής κρίσης, δείχνοντας σε όλο τον κόσμο τι σημαίνει πέρα από σωστός επαγγελματίας, να είσαι Άνθρωπος που δίνει τα πάντα για να προσφέρει στον άγνωστο  συνάνθρωπο του και ανέδειξε μέσω του δικού του μεγαλείου, το μεγαλείο των γυναικών και ανδρών του Σώματος και το μεγαλείο της Ελληνικής Ναυτοσύνης.
      Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ενώ   όλο αυτό το έργο, είδε το φως της δημοσιότητες το 2015,   εκείνος μακριά από τα φώτα αυτά είχε ήδη μια αθόρυβη τεράστια προσφορά δεκαπέντε χρόνια  από το καλοκαίρι του 2000, ενώ και ως μέλος της Ένωσης μας και αντιπρόσωπος, προσπαθούσε διαρκώς να προσφέρει σε όλους εμάς τους συναδέλφους του. 
     Η θλίψη ,ο πόνος και η οδύνη μας είναι βαθιά , κυρίως γιατί χάσαμε ένα δικό μας άνθρωπο αλλά και γιατί είχε τόσα πολλά ακόμα  να προσφέρει στην οικογένεια του και στην κοινωνία.
     Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι με όλες μας τις δυνάμεις θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας  εαυτό,  προσπαθώντας όσο γίνεται να συνεχίσουμε το έργο του, που για μας αποτελεί οδηγό και παρακαταθήκη.
     Εκφράζουμε τα θερμά μας  συλλυπητήρια στην οικογένεια του και υποσχόμαστε ότι  θα σταθούμε δίπλα της  στηρίζοντας την με κάθε τρόπο.
     Καλό ταξίδι  ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ.  


                                                                        Για το Δ.Σ.

                                                      Εκ μέρος όλων των Συναδέλφων


           Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας



              ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ Φώτιος                                                 ΚΟΥΤΡΟΜΠΙΛΑΣ Γεώργιος