ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Υπόθεση που πρέπει να ερευνηθεί είς βάθος....

Υπουργείο Ναυτιλίας

Γραφείο  Τύπου

Σύλληψη αλλοδαπών στη Ρόδο


Wed, 11 Jul 2018 09:24:27

Απογευματινές ώρες χθες, στην περιοχή “ΚΡΕΜΑΣΤΗ” Ρόδου, από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου.
Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκαν τέσσερις (04) αλλοδαποί στην ανωτέρω περιοχή, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα Κ/Ζ πλοίου αμφιβόλου γνησιότητας, καθώς και ταυτότητες οι οποίες είχαν δηλωθεί ως κλαπέντες-απωλεσθέντες, έγγραφα τα οποία κατά δήλωσή τους, είχαν προμηθευτεί από μία 29χρονη αλλοδαπή, η οποία επίσης εντοπίστηκε και συνελήφθη στην εν λόγω περιοχή.
Ο
Ακολούθησε έρευνα στις περιοχές “ΜΑΝΔΡΑΚΙ” και “ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ” Ρόδου, κατά την οποία εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ακόμη πέντε (05) αλλοδαποί, επιβάτες του εν λόγω Κ/Ζ, για τη μη επιβίβαση εκ νέου στο πλοίο πριν τον απόπλου του, χωρίς να ενημερωθεί η οικεία Λιμενική Αρχή, σύμφωνα με την προβλεπόμενη νομοθεσία. 
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

Συνέχεια ενημέρωσης:

Συνέχεια ενημέρωσης για τη σύλληψη αλλοδαπών στη Ρόδο την 11/07/2018

Thu, 12 Jul 2018 11:46:54 
Αναφορικά με τη σύλληψη δέκα (10) αλλοδαπών, απογευματινές ώρες της 10/07/18, στην περιοχή ''ΚΡΕΜΑΣΤΗ'' Ρόδου, γνωρίζεται ότι μετά τον κατάπλου του Κ/Ζ ''ORIENT QUEEN'' σημαίας Μπαχάμες, πρωινές ώρες χθες, στο νέο λιμένα Μυκόνου, κατά τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας διαπιστώθηκε ότι απουσίαζαν δεκατέσσερις (14) επιβάτες, τα ταξιδιωτικά έγγραφα των οποίων βρέθηκαν επί του πλοίου και κατασχέθηκαν. 
Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ταξιδιωτικά έγγραφα των εννέα (09) εκ των δέκα (10) συλληφθέντων στη Ρόδο.
Από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου, συνελήφθησαν ο Πλοίαρχος και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας του κρουαζιερόπλοιου, το οποίο απέπλευσε σήμερα και περί ώρα 05:05 για λιμένα Θήρας.