ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Νεκρός 35χρονος ψαροντουφεκάς λοχαγός του Πεζικού...

Η εφημερίδα των συντακτών-Αναδημοσίευση

asthenoforo-ekav-630.jpg

ΑσθενοφόροΕUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Ενας 35χρονος λοχαγός του Πεζικού βρήκε τον θάνατο το Σάββατο, ενώ έκανε ψαροντούφεκο στη θαλάσσια περιοχή Αγίων Αποστόλων Πετριών Εύβοιας.

Ο υποβρύχιος αλιέας, που είχε άδεια από την υπηρεσία του, είχε πάει στην περιοχή για ψαροντούφεκο το πρωί του Σαββάτου και το απόγευμα της ίδιας ημέρας συγγενείς του ανησύχησαν, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής, και δήλωσαν στη Λιμενική Αρχή Κύμης την εξαφάνισή του.
Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος έγιναν έρευνες από πλωτά περιπολικά του Λιμενικού προς εντοπισμό του στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή, παράλληλα απογειώθηκε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ έρευνες έγιναν και από ξηράς με περιπολικά οχήματα του Λιμενικού.
Ο 35χρονος εντοπίστηκε από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή «Αγίασμα» Αγίων Αποστόλων Παραλίας Πετριών, συγκεκριμένα στη βραχώδη ακτογραμμή σε βάθος περίπου 30 εκατοστών, το βράδυ του Σαββάτου, και αφού περισυνελέγη με τη συνδρομή εθελοντών επαγγελματιών αυτοδυτών, χωρίς τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στο λιμάνι παραλίας Πετριών, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κύμης, ενώ το πτώμα του πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 35χρονου που υπηρετούσε στην 95 Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής.