ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ PEIRATIKO REPORTAZ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ- ΣΗΜΕΡΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ, ΠΩΣ ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!



         ....ενώ θα ήταν παράλειψη, να μην αναφέρουμε την βοήθεια του Τύπου, αφού πολλά μέσα και δημοσιογράφοι στάθηκαν στο πλευρό μας για την προώθηση του προβλήματος μας"...

Ενωση Προσωπικού Λ.Σ Λέσβου,Λήμνου-Αγ.Ευστρατίου

Μυτιλήνη 09 Ιανουαρίου 2015
  Αρ. Πρωτ: 02/2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Είμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, ότι το 2015 ξεκίνησε αισιόδοξα για την Ένωση μας και τις οικογένειες μας, αφού από  την 1η Ιανουαρίου με απόφαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου, αποφασίσθηκε η εκ νέου χορήγηση, φαρμάκων στους συναδέλφους και στα μέλη οικογενειών τους, όπως και στους λοιπούς ασφαλισμένους της χώρας από όλα τα φαρμακεία και των 3 νησιών.
 Για εμάς και ειδικά για όσους αντιμετώπιζαν σοβαρά ή χρόνια προβλήματα υγείας στις οικογένειες τους και φυσικά για τα παιδιά μας, είναι η πλέον σημαντική εξέλιξη από οποιαδήποτε άλλη θεσμική κατάκτηση  ή  οικονομική παροχή.
Ζήσαμε το αδιανόητο επί 5 χρόνια να μην έχουμε την δυνατότητα προμήθειας φαρμάκων και τόσο οι ανακοινώσεις μας, όσο και οι επιστολές ενημέρωσης και διαμαρτυρίας, εάν συγκεντρωθούν μπορούν να φτιάξουν ένα τόμο.
            Σ αυτά τα χρόνια έγιναν αμέτρητες ενέργειες στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο από την Ένωσή μας με την συνδρομή της Ομοσπονδίας, με συμμετοχή τόσο πολιτικών όσο και της Στρατιωτικής ηγεσίας μας, σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο, ενώ θα ήταν παράλειψη, να μην αναφέρουμε την βοήθεια του Τύπου, αφού πολλά μέσα και δημοσιογράφοι στάθηκαν στο πλευρό μας για την προώθηση του προβλήματος μας.
            Πάνω από όλα όμως, οφείλουμε ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ  στους συναδέλφους της Ένωσής μας, για όλη αυτή την ταλαιπωρία που υπέστησαν, είτε για κάποια ενέργεια που θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει ακόμη, πέραν των αμέτρητων που ήδη κάναμε, είτε εκ μέρους όσων θα έπρεπε να έχουν λύσει προ πενταετίας το πρόβλημα, από τον πρώτο κιόλας μήνα.
            Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  για την υπομονή τους αλλά και την πίστη στις προσπάθειες που γίνονταν από το Δ.Σ όλα αυτά τα χρόνια, αφού με την στήριξη τους ήρθε το αποτέλεσμα που τόσο θέλαμε.
            Χαιρόμαστε, γιατί ενώ το πρόβλημα με τα φάρμακα ξεκίνησε από τον Νομό Λέσβου και στην συνέχεια επεκτάθηκε σε όλη την Ελλάδα, όπου κατά βάση, ακόμα υφίσταται, τώρα φαίνεται ότι η λύση θα δοθεί για όλη την χώρα, ξεκινώντας πάλι  από τον Νομό μας. Αυτό είναι λογικό αφού ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου είναι και Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και από τους βασικούς συντελεστές στην κατάρτιση των συμβάσεων με όλα τα ταμεία, οπότε ως φυσική συνέχεια η εδώ λύση θα είναι και συνολική.
            Αυτό εμάς μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους, διότι εδώ και 5 χρόνια ήμασταν υπέρ μιας μόνιμης συνολικής λύσης και όχι των ημίμετρων με την εξυπηρέτηση από κάποια μεμονωμένα φαρμακεία (πολύτιμα όπου υπήρξαν), ασχέτως εάν αυτό είχε καταντήσει να είναι επιτακτικό προκείμενου να εξυπηρετηθούμε.

            Είναι σημαντικό, από όλα τα παραπάνω, να κρατήσουμε το πόσο πολύτιμη είναι, η ενότητα, η αλληλεγγύη  και η αναγκαία δυναμική, αμφίδρομη και  ισότιμη σχέση  τόσο  των Ενώσεων μεταξύ τους, όσο και με την Ομοσπονδία, αφού θα πρέπει να είμαστε κοντά στην κάθε Ένωση, όταν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα απ την αρχή, διότι μπορεί στην συνέχεια να γίνει και πρόβλημα των υπολοίπων, με τον ίδιο τρόπο που ανακουφιζόμαστε από την λύση του, όπως στην προκειμένη περίπτωση.  
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

            ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ ΦΩΤΙΟΣ                        ΚΟΥΤΡΟΜΠΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ