ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Σε προεκλογικό σόου των Μώραλη-Μαρινάκη έστειλαν τους μαθητές, Αρβανιτόπουλος και Κούβελος!

Σε προεκλογικό σόου των Μώραλη-Μαρινάκη έστειλαν τους μαθητές, Αρβανιτόπουλος και Κούβελος!ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟhttp://www.avgi.gr
Μεθόδους επταετίας υιοθέτησαν το υπουργείο Παιδείας και η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία, για χάρη του συνδυασμού Μώραλη - Μαρινάκη στον Πειραιά. Ξεπερνώντας κάθε όριο στοιχειώδους δεοντολογίας, μετέτρεψαν τη 13η ημερίδα "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ", σε προεκλογικό σόου του συγκεκριμένου συνδυασμού, με παρουσία του ίδιου του Γ. Μώραλη, μοίρασμα προεκλογικού υλικού και καθοδηγημένη εκφώνηση συνθημάτων υπέρ του συνδυασμού!

Η ημερίδα είχε όλα τα χαρακτηριστικά των ημερών της δικτατορίας, αφού μόνο τότε οι μαθητές υποχρεώνονταν να μεταβούν συντεταγμένα σε πολιτικές εκδηλώσεις. Στο Στάδιο Καραϊσκάκη σήμερα το πρωί βρέθηκαν εκατοντάδες μαθητές σο πλαίσιο της ετήσιας ημερίδας που διοργανώνουν το υπουργείο Παιδείας (πολιτικός προϊστάμενος του οποίου είναι ο γνωστός για τη δημόσια υποστήριξή του στον συνδυασμό Μώραλη, Κ. Αρβανιτόπουλος) και η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (στην οποία προεδρεύει ο Ισίδωρος Κούβελος, σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, δηλαδή της κουμπάρας του ισχυρού άνδρα του συνδυασμού Β. Μαρινάκη).
Ο Γ. Μώραλης και υποψήφιοι του συνδυασμού του ήταν παρόντες, πήραν μέρος στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων και μοίρασαν καπελάκια του συνδυασμού στους μαθητές, οι οποίοι σε κάποια στιγμή καθοδηγήθηκαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του συνδυασμού, δηλαδή "Πειραιάς Νικητής"!
Υπενθυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος είχε αποστείλει προσκλήσεις σε εκδήλωση του Γ. Μώραλη, με έξοδα του υπουργείου. Μάλιστα, το θέμα πήγε και στη Βουλή με ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Τη "χυδαία εκμετάλλευση παιδικών ψυχών" καταγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά με "το Λιμάνι της Αγωνίας- Πειραιάς η Πόλη μας" Θοδωρής Δρίτσας και δηλώνει ότι από το πρωί δέχεται διαμαρτυρίες γονέων και δασκάλων, οι οποίοι του καταγγέλλουν ότι το υπουργείο Παιδείας και η Ελληνική Ολυμπιακή Ακαδημία, παγίδευσαν χιλιάδες μικρούς μαθητές, σε μία καθαρά προεκλογική εκδήλωση. Τονίζει ότι οι ευθύνες είναι τεράστιες και ήδη διερευνάται η "ποινική διάσταση" του σημερινού περιστατικού.