ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

OI NEOI ΣΝΔ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ κ. ΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛ.Σ!!!

OI NEOI ΣΝΔ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΣ: PEIRATIKOI@YAHOO.GR
επιστολή προς πειρατικό ρεπορτάζ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μέλος του Συμβουλίου του Σωματείου μας [ΠΕΑΛΣ] τον κ.ΜΕΛΑ, που με δική του πρωτοβουλία και αγώνα καταφέραμε σήμερα και πληρωθήκαμε το 1ο μέρος των καθηγεσιών του Κ.Ε./ΠΟΡΟΣ..

Μπράβο κ. Μελά για το ενδιαφέρον που δείξατε ΚΑΙ για τα καθηγητικά. Τελικά η ψήφος μας για να συμμετέχει ένας νέος αξιωματικός ΣΝΔ στο ΔΣ της ΠΕΑΛΣ βλέπουμε ότι έπιασε τόπο και δεν μιλώ μόνο ως προς την συγκεκριμένη επιτυχία άλλα και σε πολλά άλλα θέματα, που απασχολούν τους αξιωματικούς ΣΝΔ .


Ποιος μπορεί να παραβλέψει τον αγώνα μας μέσω του κ. ΜΕΛΑ κατά της άδικης -άνισης , απαράδεκτης διάταξης περί της ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ μεταξύ των ΣΝΔ και ΔΥΛΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ . Μπορεί η διάταξη να πέρασε, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται και σύντομα θα έρθει η δικαίωση μας, καθώς θα αγωνιστούμε, ώστε να μην γίνουν την τοποθετήσεις νέων Αξιωματικών ΣΝΔ από προϊστάμενοι σε κάποιο λιμεναρχείο , πλωτό σε θέσεις υφιστάμενων κάτω από των ΔΥΛΣ που υπηρετούσαν ως υπολιμενάρχες ,ύπαρχοι, β' μηχανικοί κ.λ.π.

Ποιος μπορεί να αγνοήσει τον αγώνα του κ. ΜΕΛΑ ώστε επιτέλους να βγουν μεταθέσεις σε Αξιωματικούς, που υπηρετούν σε πλωτά με ορισμό αντικαταστάτη .

Ποιος μπορεί να παραβλέψει τον αγώνα του ώστε να δημιουργηθεί επιτέλους μια ακαδημία Λ.Σ .

Ποιος μπορεί να παραβλέψει την αγωνία του και τη δράση του στο να συσπειρώσει όλους εμάς, ώστε να παρευρεθούμε στις ένστολες διαμαρτυρίες ή και στις εκδηλώσεις της ΠΕΑΛΣ [συνέδριο-κοπή πίτας ].

Ποιος μπορεί να παραβλέψει τον αγώνα του κύριου ΜΕΛΑ για έχουν οι πλωτατζήδες μας σήμερα το σήμα του πλωτατζή στη στολή τους, ενώ αγώνα κάνει και για ένα διακριτικό και στους παριστάμενους μηχανικούς των πλωτών .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΜΕΛΑ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΕΠΑΞΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΙΚΡΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ να ΣΥΓΚΡΟΥΕΣΘΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ , ΜΕΣΩ ΕΣΑΣ ,ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ .