ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

κ. Υπουργέ αν και είστε στο τιμόνι του υπουργείου 2 μήνες και κύριε Αρχηγέ που είστε στο τιμόνι του αρχηγείου σχεδόν 5 χρόνια , αυτά που ζούμε είναι για γέλια και για κλάματα!!!


Αληθεύει οτι στο στόχαστρο των γνωστών άγνωστων  έχουν μπει τις τελευταίες ημέρες ο Υποναύαρχος Αναστασακος  , ο Υποναύαρχος Περδικουρης και ο Πρόεδρος της ΠΕΑΛΣ  -κεντρικός λιμενάρχης χανιων Πασσακος . ?

Αληθεύει οτι στο άκουσμα  οτι ο κ. Αναστασακος και ο κ. Περδικουρης είναι φαβορί για παραπάνω θέσεις , οτι στην εικόνα  του κ. Αναστασακου να παρευρεθεί στη θεσσαλονικη  
όταν πήγε και ο Υπουργός , οτι στο άκουσμα οτι ο κ. Περδικουρης μπορεί να αναλάβει μέχρι τις κρίσεις τη θέση του Υποναυάρχου κλαδαρχη της διοίκησης και φίλου σας    , οτι στο άκουσμα οτι  ο κ. Αναστασακος και ο κ.  Περδικουρης  έχουν καλη σχέση με την ΠΕΑΛΣ , οτι στο άκουσμα μηπως ο κ. Πασσακος χρεώσει τις μεταθεσεις  του προσωπικού του λιμεναρχείου χανιών και την αποδυνάμωση σε μέσα σε εσάς για να τον εκθέσετε , οτι ίσως κάποια  φιλικα σας πρόσωπα  της προηγουμένης πολιτικής ηγεσίας παραπονέθηκαν οτι ο κ. Πασσακος καθημερινά δημοσιεύει παρεμβάσεις του που δεν εξυπηρετούν την προηγούμενη πολιτική ηγεσία  και οτι στο άκουσμα  οτι ο κ. Πασσακος ζητά επίμονα άμεσα κρίσεις....... έχετε  ξεφύγει με πρωτο τον ένα και μοναδικό γνωστό για την καλή  συμπεριφορά του !!!????

Αληθεύει ότι μετά τα παραπάνω  :

-Στείλατε   αναφέρατε  στον Υποναύαρχο Περδικουρη και έγγραφο με το οποίο άκουσον άκουσον , χρεώσατε  την ευθύνη για το ζήτημα  Σαμοθράκης στον κ. Περδικουρη  και οτι μετά την ενημέρωση του υπουργού για την ενεργεία σας κάνατε  ανάποδα ολοταχώς .
- Παρότι γνωρίζατε  οτι ο υπουργός είναι ενήμερος  στείλατε αναφέρατε  στον Υποναύαρχο  κ. Αναστασακο χρεώνοντας του την ευθύνη που  παρά τις διαμαρτυρίες του φίλου τους διοικητή της ΑΕΝ , εξακολουθεί να παραμένει , μέχρι την οριστική μετάθεσή του ο κ. Πασσακος στην οικία της ΑΕΝ.

 Κύριοι δεν θέλουμε να το πιστέψουμε αλλά αν είναι αλήθεια , πλανάστε πλάνην οικτρά, 
αν πιστεύετε  ότι με την έξωση ενός αρχαίου 6 χρόνια Πλοιάρχου ,κεντρικού λιμενάρχη χανιών -προσωρινού περιφερειαρχη Κρητης και Προέδρου των Αξιωματικών του κ. Πασσακου απο μια οικία άδεια , άνευ άλλης αναγκαιότητας χρησιμότητάς της και ανευ άλλου αιτήματος φιλοξενίας σε αυτή , θα φρενάρει τις συνδικαλιστικές παρεμβάσεις του κ. Πασσακου , τα παράπονά του για εσάς  ως προς τις μεταθεσεις του προσωπικού απο τα χανια και  κυρίως την επιμονή του να γίνουν άμεσα κρίσεις .

Κύριοι  δεν θέλουμε να το πιστέψουμε αλλά αν ειναι αλήθεια δεν τιμά κανέναν μας ότι για να δικαιολογήσετε την έξωση του Πασσακου βγάλατε  απο άδειες οικίες .χωρίς καμιά αναγκαιότητα να χρησιμοποιηθούν απο καποιον άλλο ή για άλλο λόγο ολους τους 
συναδέλφους που φιλοξενούνταν σε άδειες οικίες  .

Επίσης δεν θέλουμε να το πιστέψουμε αλλά αν είναι αλήθεια  , πλανάστε πλάνην οικτρά, Κύριοι , αν νομίζετε οτι με αναφέρατε , με ΕΔΕ και τιμωρίες θα φρενάρετε  την πιθανή αναβάθμιση άλλων υποναυάρχων  και οτι ετσι αυξάνονται οι ελπίδες να αποφασίσει ο Υπουργός την περαιτέρω παραμονή σας ή αναβάθμισή σας .

Οτι υπάρχουν υποναύαρχοι οπου τυγχάνουν της αγάπης ,εκτίμησης και του σεβασμού του προσωπικού και επάξια ,χωρίς βύσματα ,χωρίς νομοθετικές αλχημείες , χωρίς να είναι κολλητοί σας   φέρουν το βαθμό του Υποναύαρχου , νομίζουμε οτι τους τιμά και ειναι φυσιολογικό να θέλουν να αναβαθμιστούν .

κ. Υπουργέ αν και είστε στο τιμόνι του υπουργείου 2 μήνες και κύριε Αρχηγέ που είστε στο τιμόνι του αρχηγείου σχεδόν 5 χρόνια , αυτά που ζούμε είναι για γέλια και για κλάματα .
Έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο να παρακαλάμε οχι να βγούμε απο την κατάντια που είμαστε  αλλα να βρει η κατάντια πάτο στο βαρέλι μήπως και  ηρεμήσουμε ....
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
(ΠΕΑΛΣ) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Λ.Σ
τηλ & φαξ : 2131371257 - 2131371305 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ :   ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ
(ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ)  Τηλ: 6946833943