ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Ν. Μπελαβίλας: Με αναθεώρηση της μελέτης λύνουμε το κουβάρι του κυκλοφοριακού!

Στην μεγάλη συγκέντρωση στο Πασαλιμάνι με την ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα αναφέρθηκε ο Νίκος Μπελαβίλας σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος στο Open.
O υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, επικεφαλής του «Πειραιάς για Όλους»σημείωσε πως έσπασε και το συγκεκριμένο άβατο θυμίζοντας πως ο συνδυασμός είχε απειληθεί τόσο για τα Καμίνια όσο και για το 
Πασαλιμάνι.
«Απειληθήκαμε από luben ιστοσελίδες μιας οπαδικής κατηγορίας. Έχουν σταλεί στο ηλεκτρονικό έγκλημα. Έγραφαν πράγματα που δεν τα έχω ξαναδεί στα χρόνια που βρίσκομαι στον ακτιβισμό και την πολιτική. Το ότι δεν τολμούσαν να στήσουν το κιόσκι του συνδυασμού στο Νέο Φάληρο είναι πρωτοφανές.
Παρακαλούσαν οι έμποροι να μην το βάλουν εκεί γιατί κινδυνεύουν» είπε και θύμισε πως απειλές είχαν στο παρελθόν δεχθεί ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο Θοδωρής Δρίτσας, τις οποίες και είχαν καταγγείλει.
Ερωτώμενος για το αν η ψήφος θα είναι αυτοδιοικητική ή πολιτική χαρακτήρισε φυσιολογική την πολιτική αντίδραση. «Στις περιοδείες τις δικές μου όμως ο κόσμος δεν με ρωτάει τι θα γίνει με τις συντάξεις. Ρωτάει τι θα κάνω στην παλιά Κοκκινιά, στην Πειραϊκή και τι θα κάνω με το κυκλοφοριακό» σημείωσε συμπληρώνοντας πως «δεν έκρυψα ποτέ την πολιτική μου ταυτότητα αλλά ο κόσμος έχει ανάγκη να μάθει το πρόγραμμά μας για την πόλη».
Όσον αφορά την μεγάλη του προτεραιότητα ως δήμαρχος αυτή είναι «να λιώσω τα παπούτσια μου στις γειτονιές λύνοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας. Τα μεγάλα έργα ξέρω να τα σχεδιάσω. Τα μικρά, τα καθημερινά είναι τα πιο σημαντικά για τους δημότες».    
Χαρακτήρισε το κυκλοφοριακό «κουβάρι» και θύμισε πως ο «Πειραιάς για Όλους» έχει θέσει ως προτεραιότητα την αναθεώρηση της μελέτης και παράλληλα τον σχεδιασμό χώρων ελεγχόμενης στάθμευσης. «Πρέπει να σταματήσει το αίσχος της διπλής στάθμευσης. Αυτό δεν συμβαίνει στην Αθήνα. Στον Πειραιά συμβαίνει» κατέληξε.






Γραφείο Τύπου