ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

«Την ώρα που είναι σε εξέλιξη διαδικασία διεκδίκησης ΣΣΕ από τους εργαζόμενους η εργοδοσία δε διστάζει να βάλει σε κίνηση τα τσιράκια της ενάντια στον αγώνα τους. Στόχο έχουν να κάμψουν την αγωνιστικότητα, την ενότητα και το κύρος του σωματείου στους εργαζόμενους της COSCO»!

ΠΕΜΕΝ     ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ ΠΕΕΜΑΓΕΝ
14/08/2018
  
Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ ,ΠΕΕΜΑΓΕΝ καταδικάζουν  την τραμπούκικη επίθεση στον πρόεδρο του σωματείου ΕΝΕΔΕΠ, Μάρκο Μπεκρή.

Επιβάλλεται η άμεση καταδίκη σε αυτό το παρακρατικό μηχανισμό που διαχρονικά υπηρετεί ως πιστό μαντρόσκυλο τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Απαιτούμε την άμεση διαλεύκανση και καταδίκη των ηθικών και φυσικών αυτουργών που εμπλέκονται στη δολοφονική επίθεση ενάντια στο συνάδελφο.
Την ώρα που είναι σε εξέλιξη διαδικασία διεκδίκησης ΣΣΕ από τους εργαζόμενους  η εργοδοσία δε διστάζει να βάλει σε κίνηση τα τσιράκια της ενάντια στον αγώνα τους. Στόχο έχουν να κάμψουν την αγωνιστικότητα, την ενότητα και το κύρος του σωματείου στους εργαζόμενους της COSCO
Το εργατικό κίνημα, όμως, έχει πλούσια πείρα από αντίστοιχες ενέργειες και δεν το βάζει κάτω.
Θα πέσουν στο κενό οι προσπάθειες της εργοδοσίας να φρενάρει τη δράση και την οργάνωση του σωματείου για τα δίκαια αιτήματα τους.
Κυβέρνηση και εργοδοσία θα πάρουν απάντηση από το εργατικό κίνημα μέσα από την ισχυροποίηση του αγώνα των σωματείων για ΣΣΕ και κοινωνική ασφάλιση.