ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

ΠΕΑΛΣ:Τα στελέχη του ΛΣ έχουν υποχρεώσεις αλλά έχουν και δικαιώματα κι ένα από αυτά είναι η παροχή υπηρεσιών του Βρεφονηπιακού και Παιδικού Σταθμού στα παιδιά τους!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Τρίτη 14 Αυγούστου 2018








                                             Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/104/14-08-2018

Όπως ενημερωθήκαμε η σχετική ΚΥΑ που αφορά το βρεφονηπιακό Σταθμό ΛΣ  παραμένει περίπου 2 μήνες αδικαιολόγητα,   στο συρτάρι συμβούλου του κ. Υπουργού και για άγνωστους λόγους δεν προωθείτε προς υπογραφή στον κ. Υπουργό  .


Η ΠΕΑΛΣ εκφράζει  για άλλη μια φορά τη δυσαρέσκειά της αφενός για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση προώθησης προς υπογραφή από τον κ.Υπουργό της σχετικής ΚΥΑ  και αφετέρου  για την την πάγια τακτική μη ενημέρωσης μας για ζητήματα και την εξέλιξη αυτών που αφορούν στα στελέχη ΛΣ και τον οργανισμό που υπηρετούμε .

Υπενθυμίζουμε ότι τα στελέχη του ΛΣ έχουν υποχρεώσεις αλλά έχουν και δικαιώματα κι ένα από αυτά είναι η παροχή  υπηρεσιών του Βρεφονηπιακού και Παιδικού Σταθμού στα  παιδιά των στελεχών ΛΣ που  υπηρετούν στις Κεντρικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Λ.Σ. του  νομού Αττικής.

Κατόπιν των ανωτέρω  καλούμε τον κ.Υπουργό να επιληφθεί σχετικά με την πάγια τακτική μη ενημέρωσης των συνδικαλιστικών φορέων ΛΣ  και κυρίως για τις άμεσες ενέργειές του ώστε η σχετική ΚΥΑ να ξεμπλοκαριστεί και να προωθηθεί προς  υπογραφή .



Για το Δ.Σ.
          Ο Πρόεδρος              Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ  Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ