ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΠΕΑΛΣ: Ατόπημα η μη ενημέρωση των συνδικαλιστικών φορέων του Λ.Σ. για την έκδοση π.δ. που αφορούν τον Οργανισμό που υπηρετούμε και τα στελέχη Λ.Σ.!


Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018
Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/85/18
 
ΠΡΟΣ:
- Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
κ. Κουρουμπλή Παναγιώτη

ΚΟΙΝ.:
- Τομεάρχες Ναυτιλίας ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – ΠΑΣΟΚ –ΠΟΤΑΜΙ – ΚΚΕ – ΑΝΕΛ
- Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Αντιναύαρχο Λ.Σ. Ράπτη Σταμάτη
-    ΥΝΑΝΠ/Α.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ./ΔΠ
-    ΥΝΑΝΠ/Α.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ./ΔΕΚ


Όπως ενημερωθήκαμε από μέλη της Ένωσης μας Αξιωματικούς Λ.Σ., στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες έκδοσης Προεδρικών Διαταγμάτων και Υ.Α που  άπτονται της εφαρμογής των διατάξεων του νόμου 4504/2017 και συγκεκριμένα περί Οργάνωσης και Λειτουργίας Σχολής Επιθεωρητών – Ελεγκτών Διαχείρισης Ασφάλειας Πλοίων και Λιμενικών Εγκαταστάσεων (ΣΕΔΑΠΛΕ), περί Οργάνωσης και Λειτουργίας Σχολής Λ/Φ – Εκπαίδευσης Δοκίμων Λ/Φ, περί Οργάνωσης και Λειτουργίας Σχολής ΔΥΛΣ – Εκπαίδευσης Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ.Σ., περί Οργάνωσης και Λειτουργίας Σχολής ΔΣΛΣ – Εκπαίδευσης Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. και περί Αποδεικτικών Ναυτικής Ικανότητας των εν αποστρατεία στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Π.Ν και περί εισαγωγής των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Κατόπιν των ανωτέρω κι επειδή έως σήμερα δεν έχει περιέλθει εις γνώση μας το ακριβές περιεχόμενο των διατάξεων των εν λόγω προεδρικών Διαταγμάτων και των Υ.Α –Κ.Υ.Α., παρακαλούμε όπως μας δοθούν τα σχέδια αυτών  για την λεπτομερή ενημέρωσή μας και την περαιτέρω εκ μέρους μας μελέτη, διαμόρφωση και υποβολή τυχόν παρατηρήσεων ή προτάσεών μας.

Πρόθεση της ΠΕΑΛΣ ως συνδικαλιστικού φορέα εκπροσώπησης των Αξιωματικών Λ.Σ. είναι, σεβόμενοι τα μέλη μας αλλά και την ευθύνη που φέρουν οι Αξιωματικοί έναντι των υφισταμένων τους συναδέλφων τους, να συμβάλλουμε εποικοδομητικά και να βοηθήσουμε από την πλευρά μας, με οποιοδήποτε τρόπο κριθεί, για την τυχόν απεμπλοκή θεμάτων, πάντα επ’ ωφελεία του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και των στελεχών του.

Εν αναμονή απαντήσεως, παραμένουμε στην διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις.

Για το Δ.Σ.

                Ο Πρόεδρος           Ο Γενικός Γραμματέας

Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ      Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ