ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ!

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

http://www.limenikanea.gr                αναδημοσίευση

Με μια λιτή τελετή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10-05-2018 η παράδοση – παραλαβή του Κ.Λ. Χανίων. 
Ο απερχόμενος Λιμενάρχης, Αντιπλοίαρχος ΛΣ ΚΟΥΒΑΤΣΟΣ Χρήστος παρέδωσε τη σκυτάλη στο νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Χανίων ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΛΣ ΠΑΣΣΑΚΟ Π. Σπυρίδωνα .

Στο πλαίσιο της μικρής τελετής στο γραφείο του Κεντρικού Λιμενάρχη, το προσωπικό του Κ.Λ.ΧΑΝΙΩΝ προσέφερε αναμνηστικό δώρο, στον απερχόμενο Λιμενάρχη και καλωσόρισε το νέο .
Ο νέος Κεντρικός Λιμενάρχης Χανίων ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων στο πλαίσιο τις τελετής εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Αρχηγό του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ Λ.Σ ΡΑΠΤΗ Σταμάτη για την εμπιστοσύνη του να αναλάβει το τιμόνι αυτού του μεγάλου και σημαντικού Κεντρικού Λιμενεναρχείου , ευχαρίστησε τον απερχόμενο Λιμενάρχη, Αντιπλοίαρχο ΛΣ Κουβάτσο Χρήστο στον οποίο ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως Διοικητής στην ΑΕΝ/ΚΡΗΤΗΣ και απευθυνόμενος στους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Λιμενοφύλακες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων τόνισε:

“ Έχοντας επίγνωση της τιμής που επιδεικνύει η Πολιτεία στο πρόσωπο μου, καθώς και των ευθυνών που απορρέουν από τη θέση αυτή, θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, χρησιμοποιώντας το μέγιστο των δυνάμεων μου, για την εκπλήρωση της αποστολής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, για την διατήρηση και την περαιτέρω αναβάθμιση της σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων και των πολιτών, τη διατήρηση του κύρους της Υπηρεσίας, την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, των συναλλασσόμενων με το λιμάνι, των ναυτικών μας , των ναυτικών πρακτόρων των εκπροσώπων των ακτοπλοϊκών εταιρειών και όλων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο αρμοδιότητάς μας,

Για την εκπλήρωση του καθηκόντων μου, οδηγό των ενεργειών μου θα αποτελέσει ο Άνθρωπος, η αντικειμενικότητα, η συνέπεια, ο αλληλοσεβασμός και η δικαιοσύνη.

Επιθυμία μου είναι η τήρηση και εφαρμογή όλων όσων αναφέραμε στον όρκο που δώσαμε προς την Πολιτεία, ενώπιον του Θεού.

Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Λιμενοφύλακες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, επιτελείτε ένα έργο για το οποίο πρέπει να νιώθετε υπερήφανοι διότι, με τις αξιέπαινες προσπάθειές σας, επί 24ώρου βάσεως, 365 ημέρες το χρόνο, συχνά υπό αντίξοες συνθήκες, με αίσθημα ευθύνης, αυταπάρνηση και επαγγελματισμό, παρά τα τόσα προβλήματα της καθημερινότητας, θέτοντας πολλές φορές τις οικογενειακές στιγμές και τις μικρές προσωπικές απολαύσεις, σε δεύτερη μοίρα, επιτελείτε – και πεποίθησή μου είναι ότι θα συνεχίσετε να επιτελείτε – στο ακέραιο το καθήκον σας προς την Πολιτεία φέροντας σε πέρας το έργο που σας έχει ανατεθεί.

Να είστε σίγουροι ότι Θα είμαι δίπλα σας ως συνάδελφος και συνεργάτης σε κάθε υπηρεσιακό ή και προσωπικό, εφόσον το επιθυμείτε, θέμα .

Eυελπιστώ στην ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία μας και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί με γνώμονα πάντα, το σεβασμό και την προστασία των ανθρώπινων αξιών, εργατικότητα, υψηλό αίσθημα ευθύνης και πνεύμα συναδελφικότητας. θα επιτύχουμε στην προσπάθειά μας.