ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Παν. Λαφαζάνης: Σε ώρες εθνικών απειλών οι πλειστηριασμοί λαϊκής περιουσίας συνιστούν εθνική προδοσία!


Δήλωση Παν. Λαφαζάνη ενάντια στους σημερινούς πλειστηριασμούς
Στη διάρκεια της συγκέντρωσης της ΛΑ.Ε. έξω από το συμβολαιογραφείο της οδού Σταδίου 43, ο Γραμματέας του Π.Σ. της Λαϊκής Ενότητας, Παν. Λαφαζάνης, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Όπως βλέπετε, ο παρηκμασμένος και σάπιος πολιτικός κατεστημένος κόσμος έκανε διακοπές για το Πάσχα αλλά οι πλειστηριασμοί δεν έκαναν ούτε κάνουν διακοπές.
Και αυτή την Τετάρτη, πασχαλιάτικα, γίνονται πλειστηριασμοί για να αρπάξουν ακόμη και ημέρες γιορτινές, τα σπίτια και την περιουσία του ελληνικού λαού. Αίσχος.
Τους βλέπετε εδώ στο συμβολαιογραφείο της Σταδίου. Κρύβονται σαν τα ποντίκια με κλούβες των ΜΑΤ για να μπορέσουν να κλέψουν, επειδή στην ουσία για κλοπή πρόκειται, πρώτες κατοικίες και λαϊκές περιουσίες.
Θέλω να προσθέσω και κάτι ακόμα:
Η χώρα αντιμετωπίζει τούτη την ώρα μεγάλες εθνικές απειλές. Δεν διστάζουν, όμως, αυτοί οι αθεόφοβοι που κυβερνούν τη χώρα και όσοι τους στηρίζουν, να αρπάζουν αυτές τις κρίσιμες στιγμές τα σπίτια του ελληνικού λαού και τις μικρές περιουσίες του, ο οποίος λαός καλείται, κατά τα’ άλλα, να υπερασπιστεί την πατρίδα.
Πώς, όμως, μπορεί κανείς να υπερασπίσει αυτή την πατρίδα χωρίς σπίτι, χωρίς τίποτα και να είναι άστεγος; Είναι ντροπή. Για αυτό λέω, πέραν των άλλων, ότι αυτό που κάνουν με τους πλειστηριασμούς είναι και μεγάλη εθνική προδοσία».

Το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ)
11/4/2018
Περιοχή συνημμένων