ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

"Μεγάλη συγκέντρωση στο Πέραμα για τα καζάνια"!

Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/03/2018

http://pireas2day.gr 
                                                           ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Δυναμικό «ΟΧΙ» στην επαναλειτουργία των καζανιών στο Πέραμα βροντοφώναξαν, την Πέμπτη 29/3, εκατοντάδες γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί, εργατικά σωματεία, συνταξιούχοι και φορείς του Περάματος.

Η μεγάλη κινητοποίηση ξεκίνησε μετά από κάλεσμα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Περάματος, στο οποίο ανταποκρίθηκαν περισσότεροι από 14 συνδικαλιστικοί και κοινωνικοί φορείς καλώντας με τη σειρά τους σε συμμετοχή.

Η μαζική και μαχητική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, στη πλατεία Ηρώων και ακολούθησε δυναμική πορεία στους δρόμους της πόλης και στη λεωφόρο Δημοκρατίας μπροστά από τα καζάνια.


Μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της πόλης έδωσαν τον αγωνιστικό τόνο βροντοφωνάζοντας συνθήματα διατρανώνοντας με τους άλλους συμμετέχοντες το αίτημα των κατοίκων της πόλης για να φύγουν τα καζάνια του θανάτου από το Πέραμα.

Η πορεία ολοκληρώθηκε μπροστά στην πλατεία Δημητριάδη, όπου δόθηκε το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού αμέσως μετά το Πάσχα για συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Σε ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Περάματοςαναφέρεται ότι «την πρώτη απάντηση έδωσαν γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί εργατικά σωματεία, συνταξιούχοι, φορείς του Περάματος, ενάντια στους σχεδιασμούς των μονοπωλίων, της κυβέρνησης, της Περιφέρειας Αττικής, της Δημοτικής αρχής, σχετικά με την επαναλειτουργία των καζανιών στο Πέραμα».