ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ!

ΠΕΝΕΝ

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ καλεί τα μέλη της και τους Ναυτεργάτες να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις που οργανώνουν εργατικά συνδικάτα και διάφορες κοινωνικές και λαϊκές συλλογικότητες ενάντια στους πλειστηριασμούς στις 21 Φλεβάρη 2018.

Οι πλειστηριασμοί πλέον θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά με την ηλεκτρονική διαδικασία για την αρπαγή της λαϊκής κατοικίας ενώ στην ίδια κατεύθυνση από την 1η Μάη 2018 ξεκινούν αντίστοιχα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για χρέη άνω των 500 ευρώ προς το δημόσιο, εφορίες, δήμους και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Ακολούθως μετά την περάτωση των πλειστηριασμών μέσα σε διάστημα δύο μηνών εγκαινιάζονται και οι εξώσεις όπως προστάζουν οι δανειστές!!
Κοινός και ενιαίος στόχος κυβέρνησης – δανειστών – τραπεζιτών και των FUNDS είναι μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών να ξεπεράσουν το «μπλόκο» των οργανωμένων αντιδράσεων και των κινημάτων και να προχωρήσουν ανενόχλητοι στην υφαρπαγή των λαϊκών κατοικιών!!
Η ΠΕΝΕΝ στηρίζει και συμμετέχει στην αγωνιστική δράση των κινημάτων ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και καλεί τον κλάδο να συμμετάσχει στις 21 Φλεβάρη 2018 στην κινητοποίηση στην πλατεία Κοραή στην Αθήνα στις 6 μ.μ. Μετά την συγκέντρωση θα ακολουθήσει πορεία στην Βουλή.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ