ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων στους Λειψούς, την Αιγιάλη, τον Άγιο Ευστράτιο και τη Μύρινα!

Γρ. Μ.Μ.Ε και  ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λειψών, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''BLUE STAR DELOS'' Ν.Π. 12082, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ρόδο – Σύμη – Κω – Κάλυμνο – Λέρο – Λειψούς – Πάτμο – Πειραιά, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα Λειψών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα της Πάτμου.

Από το ανωτέρω πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν δύο (02) επιβάτες, ενώ στο λιμένα Λειψών ανέμεναν προς επιβίβαση δύο (02) επιβάτες, ένα (01) Ι.Χ. και ένα (01) Φ/Γ.
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αμοργού, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ'' Ν.Π. 11014, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά προς Πάρο – Νάξο – Δονούσα – Αιγιάλη – Αστυπάλαια, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα Αιγιάλης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα Καταπόλων.
Από το ανωτέρω πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν είκοσι (20) επιβάτες και τρία (03) Φ/Γ οχήματα, ενώ στο λιμένα Αιγιάλης ανέμεναν προς επιβίβαση ένας (01) επιβάτης και ένα (0
1) Ι.Χ.
*****
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αγίου Ευστρατίου, και στη συνέχεια η Λιμενική Αρχή Μύρινας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ” Ν.ΠΕΙΡΑΙΑ 10883, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Λαύριο – Άγιος Ευστράτιος – Μύρινα – Καβάλα, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του στους λιμένες του Αγίου Ευστρατίου και της Μύρινας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ενώ το πλοίο θα παραμείνει αγκυροβολημένο νοτιοανατολικά ν. Λήμνου στο ακρωτήριο Αγίας Ειρήνης, μέχρι την βελτίωση των καιρικών συνθηκών.
Επί του πλοίου επιβαίνουν σαράντα πέντε (45) επιβάτες, έντεκα (11) Φ/Γ και έξι (06) οχήματα.