ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγενιάτικη γιορτή Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου-Λήμνου- Αγίου Ευστρατίου!


Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου - Λήμνου -Αγίου Ευστρατίου, σε εκτέλεση εντολής της τελευταίας της Γενικής Συνέλευσης, διοργάνωσε χθες 29/12 με επιτυχία την καθιερωμένη παιδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή της στο κέντρο Motel Butique Club της Μυτιλήνης.
Το νεοεκλεγέν Δ.Σ μέσα σε λίγο χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων του και με την εθελοντική βοήθεια συναδέλφων με πρότερη εμπειρία, φρόντισε να προσφερθεί μια νότα χαράς και φέτος στους μικρούς φίλους & στις οικογένειες των συναδέλφων. Η γιορτή ήρθε στο κλείσιμο μιας ακόμα ομολογουμένως δύσκολης χρονιάς, όπου σημαδεύτηκε από την απώλεια δύο εκλεκτών συναδέλφων, ενώ το προσωπικό του ΛΣ στα ακριτικά νησιά του ΒΑ Αιγαίου, συνεχίζει να κρατά με φιλότιμο, πολύ υψηλά τον πήχη.

Τα παιδικά χαμόγελα, τα κάλαντα και το παιχνίδι έδωσαν ακόμα περισσότερο χρώμα στο κατάλληλα στολισμένο για την περίσταση κέντρο, και όλοι οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν την άφιξη του Άγιου Βασίλη, την διανομή δώρων σε όλα τα παιδάκια και απόλαυσαν το μπουφέ με τα εδέσματα.


Την γιορτή του Σωματείου τίμησαν με την παρουσία τους η ηγεσία του ΛΣ στην Λέσβο, οι κ.κ. Διοικητής  & Υποδιοικητής της 9ης ΠΕΔΙΛΣ, οι κ.κ. Κεντρικός Λιμενάρχης & Υπολιμενάρχης Μυτιλήνης μαζί με πλήθος συναδέλφων.

(βλ. σχετικά στο https://www.facebook.com/events/908737119286334/)