ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Σήμερα 13 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00΄, στη Πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο!!!

Πηγή: cretalive.gr
http://neaplefsi.gr
αναδημοσίευση
Παγκρήτια Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Ενστόλων Σωμάτων Ασφαλείας & Ενόπλων Δυνάμεων, 
«Στην ασφάλεια δεν υπάρχουν εκπτώσεις» – είπε στο ΣΚΑΙ Κρήτης ο πρόεδρος στην Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, Γιώργος Σφακιανάκης, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση επιμένει να μην εφαρμόζει απόφαση του ΣτΕ για την επαναφορά των μισθών τους στα επίπεδα του 2012, που παρανόμως περικόπηκαν. «Είμαστε ήδη σε επαφή με νομικούς συμβούλους για να δούμε πως θα κινηθούμε» – πρόσθεσε ο κ.Σφακιανάκης.

Τα Σωματεία των αστυνομικών, πυροσβεστών, λιμενικών και στρατιωτικών που συμμετέχουν στην κινητοποίηση, διαμαρτύρονται, όπως αναφέρουν, για την συνεχή αφαίμαξη των μισθών και των συντάξεων των μελών τους.
Στην ανακοίνωση της Πρωτοβουλία απόστρατων αναφέρεται σχετικά :
Οι απόστρατοι και τα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ & ΕΔ)  βγαίνουμε στους δρόμους διεκδικώντας ό,τι μας έκλεψαν, διεκδικώντας μια καλύτερη ζωή από αυτή στην οποία μας καταδίκασαν η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και οι προηγούμενες Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.Είναι χρέος απέναντι σ΄ εμάς τους ίδιους και τις οικογένειές μας! Είναι χρέος μας και για το σήμερα και για το μέλλον, γιατί το «τούνελ» είναι πολύ μακρύ και γιατί ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό. Δεν μας πείθουν τα διάφορα παραμύθια για «δίκαιη ανάπτυξη», «βγαίνουμε απ΄ τα μνημόνια», κ.τ.λ. Επίσης η πεποίθηση που είχε καλλιεργηθεί παλαιότερα, ότι οι κυβερνήσεις παρέχουν ιδιαίτερη φροντίδα σε όλους εμάς, που προερχόμαστε από τα ΣΑ και τις ΕΔ, αποδείχτηκε ένα μεγάλο ψέμα.
Συμμετέχουμε στην Παγκρήτια συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν φορείς ε.ε. & ε.α. συναδέλφων στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο την 13-12-2017 στις 11.00. Συμμετέχουμε, για να δείξουμε την αποφασιστικότητά μας και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας!
Τις επόμενες μέρες, εφαρμόζοντας, ως στελέχη των ΣΑ και των ΕΔ, το «η ισχύς εν τη ενώσει», συμπορευόμαστε μαζί με τους υπόλοιπους συνταξιούχους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και τους εργαζόμενους, που είναι τα παιδιά και τα αδέρφια μας και πλήττονται επίσης από τις συνέπειες της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής! Συμμετέχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλη τη χωρα στις 14 Δεκεμβρίου 2017 και στην πανελλαδική συγκέντρωση συνταξιούχων στην Αθήνα στις 15 Δεκεμβρίου 2017.
ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου την 13 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11 πμ.
Για την Πρωτοβουλία Αποστράτων
για την υπεράσπιση του δικαιώματός μας στην Κοινωνική Ασφάλιση
Γιάννης Ντουνιαδάκης υποναύαρχος ΠΝ ε.α.