ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Συλλήψεις ημεδαπών για κατοχή - εμπορία ναρκωτικών ουσιών και διωκόμενων με εντάλματα σύλληψης στον Πειραιά...

Γρ. Μ.Μ.Ε  ΚΑΙ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ 

10:00 μ.μ. 
Για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν ένας 35χρονος και η 32χρονη σύζυγός του, βραδινές ώρες χθες, από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν στελέχη Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμένα Πειραιά και συγκεκριμένα εντός Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, εντοπίστηκε ο ανωτέρω 35χρονος να μεταφέρει φάκελο, μέσα στον οποίο υπήρχε ένα κουτί φαρμάκων που περιείχε δύο (02) πλαστικές συσκευασίες με κοκαΐνη, μικτού βάρους δέκα γραμμαρίων και δύο δεκάτων (10,2gr) και τεσσάρων δεκάτων του γραμμαρίου (0,4gr) αντίστοιχα.
Στη συνέχεια, κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ο ανωτέρω και το οποίο βρισκόταν προσωρινά σταθμευμένο στην προβλήτα ''1'' με τη 32χρονη σύζυγό του μέσα να τον περιμένει,εντοπίστηκε έτερος φάκελος, μέσα στον οποίο υπήρχε ένα χάρτινο κυτίο που περιείχε πέντε (05) πλαστικές συσκευασίες, τυλιγμένες με σκληρό αλουμινόχαρτο. Οι εν λόγω συσκευασίες περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους τριών γραμμαρίων (3gr).
Σε περαιτέρω έλεγχο, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βρέθηκε σε ντουλαπάκι της θύρας του συνοδηγού, μία (01) κάλτσα, μέσα στην οποία υπήρχαν τριάντα οκτώ (38) πλαστικές συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους δεκαοχτώ γραμμαρίων και πέντε δεκάτων (18,5gr).
Η συνολική ποσότητα ναρκωτικών ουσιών που εντοπίστηκε ανέρχεται σε τριάντα δύο γραμμάρια και ένα δέκατο (32,1gr), ενώ εντός του οχήματος βρέθηκε επίσης ένα (01) τσαντάκι ώμου, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων εκατό ευρώ (2.100 €) σε χαρτονομίσματα.
Από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, το χρηματικό ποσό, τέσσερα (04) κινητά τηλέφωνα καθώς και το Ι.Χ.Ε. όχημα, ενώ για τους ανωτέρω συλληφθέντες διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης για απόπειρα εκβίασης από κοινού, ληστεία από κοινού και αρπαγή από κοινού.