ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Ανακοίνωση δημιουργίας Εθελοντική Ομάδα Παροχών Λιμενικού Σώματος συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ»!


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ

Έχοντας πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών που βιώνουμε εμείς και οι οικογένειες μας στην καθημερινότητα μας και με το δεδομένο της υποχρέωσης που έχουμε απέναντι σας ως εκλεγμένα μέλη μιας Ένωσης που  στην πλειοψηφία της εκπροσωπεί την… απραξία, δημιουργήσαμε την Εθελοντική Ομάδα Παροχών Λιμενικού Σώματος (Ε.Ο.ΠΑ.Λ.Σ.).

Κύριος στόχος της ομάδας, η οποία απαρτίζεται από εθελοντές - συναδέλφους είναι η προσφορά υπό την μορφή παροχών σε τομείς που άπτονται των βασικών μας αναγκών.

Ελάτε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια παρέα που θα επικοινωνεί δημιουργικά και θα ενδυναμώνει τους δεσμούς της συναδελφικότητας.

Μέσω της Ε.Ο.ΠΑ.Λ.Σ. θα μπορούμε να εξασφαλίσουμε τόσο για μας όσο και για τα μέλη των οικογενειών μας πραγματικές διευκολύνσεις σε είδη πρώτης ανάγκης αλλά και ψυχαγωγίας των παιδιών μας.

Έχουμε διάθεση, ιδέες και όρεξη για προσφορά. Καλούμε όσους και όσες θέλουν να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια μας.

Είμαστε μια μικρή κοινωνία και οφείλουμε να μας φροντίσουμε και να μας προσφέρουμε το καλύτερο. Είναι στο χέρι μας και μόνο.

Ενημερωθείτε καθημερινά στο http://mazi-enosi.blogspot.gr/ ενότητα  Ε.Ο.ΠΑ.Λ.Σ.

Συνδυασμός ¨Μαζί για την Ένωση"  ΕΠΛΣΑΠ

"Μαζί για  την επανεκκίνηση της ενώσεως μας . Μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .Όχι στον διχασμό και στους αποκλεισμούς Ναι στην ενότητα"

Facebook Page : Μαζί για την Ένωση  Page 
Facebook Group : Μαζί για την Ένωση Group