ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Αγγελάκας και Παυλίδης στη συναυλία για τον Παύλο!

killah-630.jpg

4 χρόνια χωρίς τον Παύλο | ΕUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Με συγκέντρωση στο μνημείο της δολοφονίας του Φύσσα στις 5 το απόγευμα και πορεία μέσα από τις γειτονιές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, η οποία θα καταλήξει στο Καστράκι, όπου θα δοθεί εκδήλωση-συναυλία, κορυφώνονται τη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου, οι εκδηλώσεις στη μνήμη του Παύλου, τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Στη συναυλία με τίτλο «4 χρόνια χωρίς τον Παύλο – Πώς ανέχεσαι ΝΑΖεIς μαζί τους;» καλεί η οικογένεια Φύσσα και συμμετέχουν φιλικά οι Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης, Magic de Spell, Fundracar, Μύκητες, Σ. Γραμμένος, Taburo Bota κ.ά. (έναντι πύλης Ε2 στο Λιμάνι του Πειραιά, πλησίον ηλεκτρικού σταθμού, με ελεύθερη είσοδο). Στο τέλος της συναυλίας οι δημοτικές συγκοινωνίες Κερατσινίου θα μεταφέρουν όποιον επιθυμεί πίσω στο μνημείο για διευκόλυνση της αποχώρησης.
Όπως αναφέρει η οικογένεια σε ανακοίνωσή της, «φέτος θελήσαμε να οργανώσουμε μια εκδήλωση με κεντρικό άξονα τη δικαστική μάχη κατά της Χρυσής Αυγής, μια μάχη που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2015. Παράλληλα με το μουσικό της κομμάτι, θα προβληθούν με οπτικοακουστικά μέσα όσα έχουν προκύψει μέχρι σήμερα στο δικαστήριο, αλλά και στοιχεία για τη συνολική δράση της εγκληματικής οργάνωσης».
Για τον λόγο αυτό το καθιερωμένο RAP MONSTERS FEST., μια διοργάνωση που ξεκίνησε ο Παύλος, μετατίθεται σε άλλη ημερομηνία μέσα στον χειμώνα.
«Αυτή η δίκη δεν αφορά μόνο εμάς ή τα υπόλοιπα θύματα», υπενθυμίζει η οικογένεια και τονίζει ότι σκοπός είναι όσο η δίκη μπαίνει στην τελική ευθεία να αποτελέσει κομβικό σημείο συσπείρωσης για δράση σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα προκειμένου να καταστεί σαφές ότι «η συνολική καταδίκη των φασιστών θεωρείται μονόδρομος»,
Το Παρατηρητήριο Golden Dawn Watch, που παρακολουθεί και καταγράφει συστηματικά τη δίκη της Χ.Α., υπενθυμίζει τη σημασία που έχει να παραμένουμε ενήμεροι για την εξέλιξή της