ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

«Η ΛΑ.Ε. συμμετέχει και στηρίζει την νέα διαμαρτυρία της ΠΕΝΕΝ, στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.»-Όλες και όλοι, στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας την Δευτέρα 18/9/2017 στις 12 το μεσημέρι!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΛΑ.Ε. στηρίζει την κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών (ΠΕΝΕΝ), έξω από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Σαπιοκάραβα τα οποία δυστυχώς ταξιδεύουν ελεύθερα και αποτελούν πλωτές περιβαλλοντολογικές βόμβες, δημιουργούν σοβαρούς κινδύνους για την ζωή των Ναυτεργατών, την ναυσιπλοΐα, την ανθρώπινη ζωή στην θάλασσα και το θαλάσσιο περιβάλλον.



Στόχος αυτής της δράσης είναι να αναδείξουμε τις εγκληματικές ευθύνες της πλοιοκτήτριας εταιρείας για την πρωτοφανή οικολογική ζημιά που προκάλεσε στο θαλάσσιο περιβάλλον αλλά και την ανάγκη να παρθούν ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα ώστε να μην θρηνήσουμε μία νέα καταστροφή.


Η κλιμάκωση της δράσης μας θα έχει κατεύθυνση το υπόλογο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, προκειμένου να εκφράσουμε την πιο έντονη καταδίκη μας στην κυβερνητική πολιτική της ολιγωρίας, της αδράνειας, της ανεπάρκειας και της ανικανότητας σε ότι αφορά τον σχεδιασμό, την οργάνωση και τον συντονισμό της επιχείρησης αντιμετώπισης της πετρελαιοκηλίδας του πλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ».