ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΝΑΝΠ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ!

     

Γρ. Μ.Μ.Ε & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ

8:51 μ.μ. 

Το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης,το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο της πόλης, και τον ανοιχτό χώρο φιλοξενίας προσφύγων στο ΠΙΚΠΑ, επισκέφτηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, στην Μυτιλήνη. Τον κ. Κουρουμπλή συνόδευσαν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, Γιώργος Πάλλης, ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός και ο διοικητής της 9ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ., Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ., Αθανάσιος Λαμπρόπουλος.
Κατά την επίσκεψή του στις πρώην παιδικές κατασκηνώσεις του ΠΙΚΠΑ, οι οποίες, από το 2012, φιλοξενούν πρόσφυγες που δεν μπορούν να μείνουν στη Μόρια, ο κ. Κουρουμπλής είχε συνομιλία με τους εθελοντές που εργάζονται στον ανοιχτό αυτό χώρο φιλοξενίας.
Κατά την επίσκεψη στο Λιμεναρχείο, συζητήθηκε με τον Υπολιμενάρχη, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Κώστα Φλουρή το θέμα της μεταστέγασης του Λιμεναρχείου στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου, καθώς και η επισκευή των θερμικών καμερών που έχουν τα πλωτά μέσα του Λιμενικού. Ο κ. Κουρουμπλής είχε συνάντηση με τοπικούς συνδικαλιστές του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, οι οποίοι του έθεσαν θέματα της αρμοδιότητάς τους. 
Κατά την επίσκεψη στο Λιμενικό Ταμείο, συζητήθηκε η επανεκκίνηση των έργων για το Νέο Εμπορικό Λιμένα Μυτιλήνης, καθώς και η ανάπλαση τμημάτων της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα.