ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Εντοπισμός μεγάλης ποσότητας παράνομου αλκοολούχου ποτού στο Ηράκλειο!

Γρ. Μ.Μ.Ε και  ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ 

10:27 π.μ.

Στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας αλκοολούχου ποτού “τσικουδιάς”, χωρίς τα προβλεπόμενα συνοδευτικά έγγραφα προέβησαν απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Ηρακλείου και του Τελωνείου Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε από τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και του οικείου Τελωνείου, στο λιμένα Ηρακλείου, σε επικαθήμενο (ψυγείο) Φ/Γ οχήματος το οποίο επρόκειτο να μεταφερθεί με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά, εντοπίστηκαν στον εμπρόσθιο χώρο του εν λόγω επικαθήμενου και πίσω από χώρισμα, 5.000 λίτρα “τσικουδιάς” σε διάφορα δοχεία μικρότερα των 250 λίτρων το καθένα, χωρίς τα προβλεπόμενα συνοδευτικά έγγραφα. 
Στη συνέχεια, διενεργήθηκε έλεγχος από τα στελέχη της οικείας Τελωνειακής Αρχής σε έδρα μεταφορικής εταιρείας στην περιοχή “ΦΟΙΝΙΚΙΑΣ” Ηρακλείου όπου εντοπίστηκαν ακόμα 1,635 λίτρα “τσικουδιάς”, χωρίς να φέρουν τα προβλεπόμενα συνοδευτικά έγγραφα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων, ενώ από την Τελωνειακή Αρχή δεσμεύτηκαν η ανωτέρω ποσότητα “τσικουδιάς” και το ανωτέρω επικαθήμενo.