ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

"ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ"!

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

WWW.LIMENIKANEA.GR-ΑΝΑΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ

Παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες κάποια άγνωστα διαδικτυακά BLOGS να ασχολούνται με την παραίτηση μου από την θέση του Ταμία της ΠΟΕΠΛΣ με εσκεμμένη λάθος βέβαια οπτική γωνία προκειμένου να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις.

Θέλω να σας ενημερώσω ότι η παραίτηση μου δεν υποβλήθηκε στο τελευταίο Δ.Σ της ΠΟΕΠΛΣ την 04-07-2017 αλλά έχει κατατεθεί στα μέλη της εκτελεστικής γραμματείας της ΠΟΕΠΛΣ από 16-05-2017.
Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση δεν έχουν κάνουν στην διαφωνία μου με το προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ και μόνο αλλά συνολικά με το μεγαλύτερο μέρος του 19μέλες Διοικητικού Συμβουλίου, λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας όσον αφορά τα οικονομικά της ΠΟΕΠΛΣ.

Σας γνωρίζω ότι συνεχίζω να κατέχω την θέση του μέλους της εκτελεστικής γραμματείας της ΠΟΕΠΛΣ και του αναπληρωματικού μέλους στα συμβούλια των μεταθέσεων.

Επίσης σας γνωστοποιώ ότι είναι κλειδωμένη η κάθοδος μου στις επερχόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν με το ψηφοδέλτιο του «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ» όπου είμαι και σήμερα εκλεγμένος και θεωρώ πολύ σημαντικό το έργο που έχει επιτελέσει η ΠΟΕΠΛΣ τα τελευταία δυο χρόνια σε όλα τα επίπεδα απόρροια της προσπάθειας που καταβάλαμε όλο αυτό το διάστημα, παρότι πολεμηθήκαμε λυσσαλέα.

Για αυτούς που από την πρεμούρα τους βιαστήκαν να γράψουν ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν σε 45ημέρες σας ενημερώνω ότι καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί στο τελευταίο Δ.Σ για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών της ΠΟΕΠΛΣ αλλά για σκεφτείτε ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν εκλογές στο διάστημα του Δεκαπενταύγουστου.

  
Παρόλα αυτά στέλνω μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ανεξάρτητα με το πότε θα γίνουν οι εκλογές η νίκη του ψηφοδελτίου «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ» είναι κλειδωμένη και το γνωρίζουν άπαντες.

Κλείνω την δημοσίευση μου όπως ακριβώς έκλεισα και στο ιστορικό συνέδριο της ΠΟΕΠΛΣ στο Αίγιο το 2015 
«ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ» 

ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 
Πρόεδρος ΕΠΛΣ ΝΔΕ Μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας ΠΟΕΠΛΣ