ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Τακτικές μεταθέσεις 2017»...

http://neaplefsi.gr             ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του συμβουλίου μεταθέσεων προκειμένου να τεθούν οι βασικές αρχές της διαδικασίας πάνω στην οποία θα γίνουν οι τακτικές μεταθέσεις για το έτος 2017.

Ως Ομοσπονδία καταθέσαμε τις προτάσεις μας που ως επί το πλείστον έγιναν δεκτές και ως βασικό άξονα έχουν μια διαδικασία των μεταθέσεων όπως αυτή ακολουθήθηκε και το προηγούμενο  έτος.
Συγκεκριμένα ζητήσαμε:
  • να μας γνωστοποιηθεί εκ των προτέρων το ύψος του ποσού που προβλέπεται από τον τακτικό προϋπολογισμό για τις τακτικές μεταθέσεις ώστε να αποφεύγουν λάθη του παρελθόντος με μεταθέσεις χωρίς δέσμευση σχετικών πιστώσεων.
  • την κάλυψη πρωτίστως των αναγκών σε κενές θέσεις των νησιών του Αιγαίου.
  • την αποφυγή άσκοπων μεταθέσεων που λειτουργούν σε σύστημα «καραμπόλας» και δεν ωφελούν στη κάλυψη των αναγκών σε προσωπικό, και τέλος
  • την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των συναδέλφων που για μεγάλο χρονικό διάστημα υπηρετούν μακριά από τον τόπο συμφερόντων τους και επιθυμούν την μετάθεσή τους σε αυτόν.
Πιστεύουμε ότι και φέτος θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα και τα αποτελέσματα των συμβουλίων των τακτικών μεταθέσεων του 2017 θα γίνουν με γνώμονα πέραν της κάλυψης των υπηρεσιακών αναγκών, τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πάντα σε συνάρτηση με  την αναγνώριση της προσφοράς τους και με βάση τη προάσπιση του θεσμού της οικογένειας και την αποφυγή μαζικών και άνευ ουσίας μεταθέσεων.     
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΥΡΑΝΗΣ Κωνσταντίνος       ΤΣΙΑΝΟΣ Παναγιώτης