ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΤΟ..."ΤΣΙΓΑΡΆΔΙΚΟ" ΣΤΟ ΛΙΜΆΝΙ ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ!


ekriti.gr 

WWW.LIMENIKANEA.GR-ΑΝΑΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017


ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Δείτε το πλοίο με τα λαθραία τσιγάρα - Επιχείρηση από το ΛΣ 


Στο λιμάνι του Ηρακλείου έφτασε στιις 9 το βράδυ το πλοίο που εντοπίστηκε σήμερα νότια της Κρήτης και που σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, μετέφερε ποσότητες λαθραίων τσιγάρων. Το ekriti.gr εξασφάλισε φωτογραφίες από το πλοίο το οποίο ήρθε συνοδεία πλοίου ανοικτής θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος.
Κατά πληροφορίες, στο πλοίο υπάρχουν περισσότερες από 3.000 κούτες με λαθραία τσιγάρα. 



Το πλοίο ανοικτής θαλάσσης του ΛΣ που συνοδεύει το τσιγαράδικο 
Μόλις το πλοίο δέσει στο λιμάνι θα ξεκινήσει ο απαραίτητος έλεγχος από το Λιμενικό ενώ θα γίνει και η καταμέτρηση του φορτίου. Σε ετοιμότητα βρίσκονται και οι άνδρες της Ομάδας Ειδικών Αποστολών του ΚΛΗ.
Πληροφορίες λένε ότι το πλήρωμα είναι εξαμελές και είναι όλοι τους Ουκρανοί και η σύλληψή τους θα γίνει με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι μετά από επιχείρηση του ΛΣ.





Το πλοίο που μεταφέρει τα λαθραία τσιγάρα 
Ο εντοπισμός του έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες στον όρμο των Σφακίων, εκεί όπου κατέπλευσε, προκειμένου να ξεφορτώσει το παράνομο εμπόρευμα σε τέσσερα φορτηγά, οι οδηγοί των οποίων εξαφανίστηκαν και αναζητούνται. Το πλοίο, που απέπλευσε από το Μαυροβούνιο με προορισμό τη Λιβύη, βρισκόταν υπό παρακολούθηση και οι λιμενικοί κατάφεραν να επέμβουν άμεσα.

Γιώργος Ι. Παπαδάκης