ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Νέος τρόπος κράτησης εισφορών υπηρετούντων σε ΚΕΑ-ΜΥΑ-Ιπτάμενοι για τα διπλά έτη...


http://neaplefsi.gr                               ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
27 ΙΟΥΝΙΟΣ, 2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Ύστερα από ερωτήματα που υποβλήθηκαν τις τελευταίες μέρες από συναδέλφους αναφορικά με το ότι στην τελευταία μισθοδοσία δεν παρακρατήθηκαν οι εισφορές όσων δικαιούνται την αναγνώριση διπλών ετών (ΚΕΑ-ΜΥΑ-Ιπτάμενοι), ενημερώνουμε τα κάτωθι.
Μέχρι και την προηγούμενη μισθοδοσία τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προκατέβαλαν τις εισφορές για την αναγνώριση των διπλών ετών, γεγονός που σε πολλές περιπτώσεις δημιουργούσε προβλήματα καθώς μετά την εκκαθάριση των μηνών αναγνώρισης (πτητικής ενέργειας, καταδυτικών εξαμήνων κλπ) διαπιστώνονταν προβλήματα αφού κάποια στελέχη δεν συμπλήρωναν τον απαιτούμενο χρόνο υπηρεσίας ώστε να μπορούν να αναγνωρίσουν τον χρόνο εις διπλούν.
Από την τρέχουσα μισθοδοσία και εφεξής η αρμόδια οικονομική υπηρεσία ΓΔΟΥ θα προβαίνει στον προβλεπόμενο έλεγχο του διπλού χρόνου υπηρεσίας για ένα εξάμηνο και μετά θα προχωρά στις παρακράτηση των εισφορών και κατ΄ εξακολούθηση στην αναγνώριση του χρόνου εις διπλούν.
Οι κρατήσεις δεν θα γίνονται εφάπαξ αλλά σε ανάλογες μηνιαίες δόσεις ώστε επί της ουσίας να μην υπάρχει επιβάρυνση του στελέχους με αυξημένες εισφορές μέσα σε ένα μήνα.
Η έναρξη των εισφορών  με το νέο αυτό τρόπο θα ξεκινήσει μετά την παρέλευση ενός εξαμήνου, κατά συνέπεια για τους επόμενους 6-7 μήνες στην μισθοδοσία των υπηρετούντων σε ΚΕΑ-ΜΥΑ-Ιπτάμενοι δεν θα υπάρχουν διπλές κρατήσεις.
     ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΥΡΑΝΗΣ Κωνσταντίνος       ΤΣΙΑΝΟΣ Παναγιώτης