ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

"Επιστρέφει ολοκληρωτικά ο εφιάλτης των πλειστηριασμών"!




Δελτίο Τύπου

Προσφέρουν απλόχερα σε τράπεζες, funds και κάθε λογής «κοράκια» τις λαϊκές κατοικίες

Όλες και όλοι στα Ειρηνοδικεία και την Τετάρτη 28 Ιουνίου (3 μ.μ.)

Ακυρώνουμε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Με απόλυτη ευθύνη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, των κομμάτων της Αντιπολίτευσης που στηρίζουν από την πρώτη στιγμή τα μνημόνια, την ασφυκτική λιτότητα και την καταστροφική για την πλειονότητα της κοινωνίας δημοσιονομική προσαρμογή και φυσικά των δανειστών, από την Τετάρτη 28 Ιουνίου, επιστρέφει ολοκληρωτικά ο «εφιάλτης» των πλειστηριασμών.
Με δεδομένη και τη λήξη της πολύμηνης αποχής των συμβολαιογράφων, από την Τετάρτη (28/6) και μετά, κάθε εβδομάδα, όλο και περισσότερα σπίτια λαϊκών νοικοκυριών, καταστήματα μικρομεσαίων και λαϊκές περιουσίες, θα βγαίνουν στο «σφυρί» με τις τράπεζες, τα funds και τα κάθε λογής «κοράκια» να περιμένουν, πλέον, να υφαρπάξουν ότι απέμεινε στα μεσαία και χαμηλά εισοδηματικά στρώματα της κοινωνίας. Παράλληλα, για το λόγο αυτό, ενεργοποιούνται σχετικά άρθρα του Ποινικού Κώδικα (άρθρο 396) με στόχο την καταστολή του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών και την άσκηση διώξεων σε βάρος όσων αγωνίζονται κατά της υφαρπαγής των λαϊκών περιουσιών και κατοικιών.
Το «κύμα» των πλειστηριασμών θα μετατραπεί σε «τσουνάμι» από τον Σεπτέμβριο, όταν θα αρχίσουν και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Στόχος της κυβέρνησης, των κομμάτων της Βουλής που στηρίζουν τα μνημόνια και των δανειστών είναι να χάνονται με ένα «κλικ»,  σε τιμές εξευτελιστικές και χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, οι λαϊκές κατοικίες και περιουσίες.
Όμως, τα σχέδια της κυβέρνησης, του πλαιομνημονιακού μπλοκ και των δανειστών δεν θα περάσουν! Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών όχι μόνο δεν θα αναστείλει τις δράσεις του, αλλά τουναντίον θα εντείνει τον αγώνα κατά της υφαρπαγής των λαϊκών κατοικιών και περιουσιών.
Η μάχη θα μεταφερθεί σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι, σε κάθε γραφείο, σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Θα συνεχίσουμε κάθε Τετάρτη να δίνουμε σταθερά το «παρών» στα Ειρηνοδικεία, προετοιμάζοντας «ασπίδα προστασίας» κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

Δίνουμε ξανά αγωνιστικό ραντεβού στα Ειρηνοδικεία της χώρας, στις 3 μ.μ., την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017.

Οι λαϊκοί αγώνες θα φέρουν τη νίκη.

Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε.
27/6/2017