ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

"Ευτυχώς, σήμερα, η Διοίκηση μαζί με τους εργαζόμενους προχωράνε, με γρήγορους ρυθμούς, τις εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του κλιματισμού, ώστε πολύ σύντομα να τεθεί σε πλήρη λειτουργία ο κλιματισμός σε όλα τα βαγόνια"!

  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΣΤΑΣΥ

ΕΔΡΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΜΕΓΑΡΟ Η.Σ.Α.Π. ΠΕΙΡΑΙΑ) 
ΠΛΑΤ. ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ 1
ΤΗΛ  210. 41.19.965 –210. 41.79.482FAX: 210.41.26.322
http:// www.stasy-union.gr
E-mail: info@stasy-union.gr & isapunion@stasy.gr

Πειραιάς, 28 /6/2017

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τον επερχόμενο καύσωνα και το θέμα λειτουργίας του κλιματισμού στα μέσα σταθερής τροχιάς η Διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων ΣΤΑ.ΣΥ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 
Στο αεροδρομιακό κομμάτι υπήρχαν κάποια προβλήματα που επιλύθηκαν και σήμερα μπορούμε να πούμε ότι στο σύνολό τους τα τρένα μας θα είναι με κλιματισμό.

Όσον αφορά την διαδρομή Πειραιά – Κηφισιά εκεί υπάρχουν κάποια προβλήματα,  τα οποία χρονίζουν εδώ και 4-5 χρόνια και σχετίζονται με τη συντήρηση των κλιματιστικών των συρμών.
Πρόκειται για ένα πρόβλημα που μας κληρονομήθηκε από προηγούμενα χρόνια και οφειλόταν κυρίως στον τρόπο προμήθειας του έργου των κλιματιστικών. Συγκεκριμένα, η ανάδοχος εταιρεία, όταν εγκατέστησε τα συστήματα αυτά, κράτησε για λογαριασμό της κλειδωμένο το λογισμικό, με αποτέλεσμα οι δικοί μας τεχνίτες να μην μπορούν, για μεγάλο διάστημα, να παρέμβουν σε όλα τα κομμάτια της συντήρησης των μηχανημάτων αυτών.
Ευτυχώς, σήμερα, η Διοίκηση μαζί με τους εργαζόμενους προχωράνε, με γρήγορους ρυθμούς, τις εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του κλιματισμού, ώστε πολύ σύντομα να τεθεί σε πλήρη λειτουργία ο κλιματισμός σε όλα τα βαγόνια, ακόμα και στα ελάχιστα που βρίσκονται σε φάση συντήρησης

                                                     Για τη  Διοίκηση

                   Ο  Πρόεδρος                                                                             Ο  Γεν. Γραμματέας  
                  Ε. Ρενιέρης                                            Π. Κοντογιάννης