ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ - Λέμε «ΟΧΙ» στους πλειστηριασμούς - Όλες και όλοι στα Ειρηνοδικεία της χώρας, την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στις 3 μ.μ.!

Δελτίο Τύπου

Λέμε «ΟΧΙ» στους πλειστηριασμούς

Όλες και όλοι στα Ειρηνοδικεία της χώρας, την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στις 3 μ.μ.


Αντιστεκόμαστε στην υφαρπαγή των λαϊκών περιουσιών και κατοικιών

Ακυρώνουμε με ενωτικό αγώνα τους επερχόμενους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Η κυβέρνηση, επισπεύδοντας την έκδοση της υπουργικής απόφασης για την εξειδίκευση του τρόπου με τον οποίο θα πραγματοποιούνται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά ότι ταυτίζεται πλήρως με τα συμφέροντα των «κορακιών» και των funds που περιμένουν να υφαρπάξουν την λαϊκή περιουσία και να κερδοσκοπήσουν πάνω στους κόπους μιας ζωής των εργαζομένων και των συνταξιούχων.
Η κυβέρνηση μαζί με το σύνολο των μνημονιακών κομμάτων θεωρούν ότι με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς θα «ακυρώσουν» το Κίνημα κατά της υφαρπαγής των λαϊκών περιουσιών και κατοικιών, που κάθε Τετάρτη, σταθερά, δίνει το «παρών» στα Ειρηνοδικεία, ορθώνοντας ασπίδα προστασίας υπέρ των ασθενέστερων οικονομικά συμπολιτών μας από την επιχειρούμενη σε βάρος τους λεηλασία.
Αν νομίζουν ότι θα εγκαταλείψουμε τον αγώνα, τότε πλανώνται πλάνην οικτρά!! Η μάχη θα μεταφερθεί σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι, σε κάθε γραφείο, σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Το κίνημα αλληλεγγύης κατά των πλειστηριασμών θα γιγαντωθεί.
Ας ενεργοποιηθούμε όλοι μας, ενωμένοι. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

Δίνουμε και πάλι αγωνιστικό ραντεβού όλες και όλοι στα Ειρηνοδικεία της χώρας, στις 3 μ.μ., την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017.

Οι λαϊκοί αγώνες θα φέρουν τη νίκη.

Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε.
13/6/2017