ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Εκτακτο- Η Πανελλήνια Ενωση Ναυτών Ε.Ν "σταμάτησε" δυναμικά απόψε το πλοίο, "Champion Jet 1" της SEAJETS, που χρησιμοποιώντας στη "γαλέρα" του, ως "σκλάβους" τους ναυτικούς του, ετοιμαζόταν να τους βάλει να δουλέψουν ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ 24ωρο!!!!!!!

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017    23.35 μ.μ
8,5 ΧΡΟΝΙΑ PEIRATIKO REPORTAZ- ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το "Champion Jet 1" της "SEAJETS" ,  (Μ.Ηλιόπουλος) κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά, απόψε, λίγο πριν τις 7 το βράδυ,  για να συνεχίσει με το ίδιο πλήρωμα το ταξίδι προς Μύκονο με 330 επιβάτες.
Η ΠΕΝΕΝ όμως και ο πρόεδρος της Αντώνης Νταλακογεώργος και ο ταμίας της, Αποστόλης Μπανάσιος μερίμνησαν μυστικά, γρήγορα και μεθοδικά κάλεσαν το λιμεναρχείο και απέδειξαν,  πως, οι ίδιοι ναυτικοί θα συνέχιζαν από το πρωί σήμερα μέχρι αύριο το πρωί την εργασία τους στο πλοίο.

Ο αρχηγός του Λ.Σ, Στ.Ράπτης ,  ερωτηθείς από το peiratiko reportaz,  επιβεβαίωσε την παρανομία, μας εξήγησε,  πως το πλοίο έδεσε  και δεν έκανε δρομολόγιο και σχηματίζεται κανονικά δικογραφία...
Η ΠΕΝΕΝ απέδειξε για άλλη μια φορά,
 πως δεν ανέχεται το "σκλαβοπάζαρο" και τις εξοντωτικές για τους ναυτικούς "γαλέρες", οι οποίες φυσικά εγκυμονούν φοβερούς κινδύνους για την ναυσιπλοΐα και την ασφάλεια επιβατών και πληρωμάτων!!!


ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ