ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΤΑΣΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Εκατοντάδες οι πυροσβέστες που έχασαν τη ζωή τους για να σώσουν άλλες ζωές, εκατοντάδες και οι τραυματίες τους. Η αναγνώριση της αυτοθυσίας τους, είναι άλλο ένα μνημόνιο στην πλάτη τους που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο τους"!

ΤΑΣΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ- ΛΑ.Ε ΑΠΟ ΤΟ 
Από το χαιρετισμό εκ μέρους της ΛΑ.Ε., στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος.

Για άλλη μια χρονιά καλούνται να μπουν στη φωτιά για να σώσουν ζωές, φυσικό περιβάλλον, περιουσίες χωρίς τα απαραίτητα και προβλεπόμενα επιχειρησιακά μέσα αλλά και μέσα ατομικής προστασίας, αυξάνοντας έτσι τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν. Εκατοντάδες οι πυροσβέστες που έχασαν τη ζωή τους για να σώσουν άλλες ζωές, εκατοντάδες και οι τραυματίες τους. Η αναγνώριση της αυτοθυσίας τους, είναι άλλο ένα μνημόνιο στην πλάτη τους που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο τους. Είμαστε μαζί τους τους στηρίζουμε. Μαζί θα πρέπει να είμαστε και στο πεζοδρόμιο στον ταξικό αγώνα για να ακυρώσουμε τα μνημόνια που έχουν καταδικάσει τη ζωή όλων μας.