ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

«Καλλιτεχνικές Δημιουργίες» από μικρά και μεγάλα παιδιά!

ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ
25/5/2017
       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 78

Σχέδιο, ζωγραφική, κεραμική μπερδεύονται σε μια πανδαισία δημιουργίας και χρωμάτων μαζί με μουσική και χορό. Μια μαγεία που θα «απλωθεί» σε διάφορους χώρους του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη. Τα αντίστοιχα εργαστήρια της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλλιτεχνικές Δημιουργίες», παρουσιάζουν και προβάλλουν τα έργα των μαθητών τους κάθε ηλικίας από την Παρασκευή 2 Ιουνίου.


Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:
«Οι πολιτιστικές δράσεις που αναπτύσσονται στην πόλη μας μέσα από τα εργαστήρια της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου μας γεμίζουν με ικανοποίηση και αισιοδοξία για το μέλλον. Η μύηση στα μικρά και μεγάλα μυστήρια της Τέχνης είναι ένα αυτογνωσιακό ταξίδι που συμβάλλει στην οικοδόμηση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων που θα μπορούν να υπηρετούν την ομορφιά και την αλήθεια έχοντας πάντοτε δημιουργική παρουσία μέσα στην κοινωνία. Οι ‘Καλλιτεχνικές Δημιουργίες’ αναδεικνύουν πολιτισμικές αξίες και αυτό καθιστά αυτονόητη τη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στη γόνιμη προσπάθεια που καταβάλλουν οι μικροί και μεγάλοι καλλιτέχνες της πόλης μας».

Aξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης Εργαστηρίου Παιδικής Εικαστικής Τέχνης  από 8 έως 13 Ιουνίου, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοϊζος», θα εκτεθούν και έργα παιδιών που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό Ζωγραφικής «Ονειρεύομαι και ζωγραφίζω την πόλη μου»  που διοργάνωσε η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου. Στις 8 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα θα δοθούν συμβολικά δώρα στα παιδιά που διακρίθηκαν και αναμνηστικά συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.

*Σας έχουμε επισυνάψει αναλυτικά το πρόγραμμα
  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ