ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΕΝΕΝ!

79                                                                                              11/5/2017

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ 
ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ

Συνεχίζεται για 24η μέρα η απεργία πείνας εκατοντάδων Παλαιστινίων πολιτικών κρατουμένων που εκτίουν πολυετείς ποινές κάθειρξης επειδή αγωνίστηκαν και αντιστάθηκαν στις Ισραηλινές κατοχικές δυνάμεις και στις θηριωδίες που έχουν αυτές διαπράξει σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού.

Οι συνθήκες κράτησης των φυλακισμένων Παλαιστινίων είναι άθλιες και δημιουργούνται σοβαροί κίνδυνοι για την ίδια την ζωή των κρατουμένων μέσα στις κατοχικές Ισραηλινές φυλακές.
Σημειώνεται ότι από την αρχή της κατοχής του 1967 έχουν συλληφθεί πάνω από 800.000 Παλαιστίνιοι και έχουν φυλακισθεί στις απάνθρωπες ισραηλινές φυλακές και εναντίον τους ασκήθηκαν όλα τα είδη των βασανιστηρίων και εξευτελισμών, γεγονός που συνιστά κατάφωρη παραβίαση των διεθνών κανόνων και των ειδικών συνθηκών που αφορούν τους αιχμαλώτους.
Ανάμεσα στους φυλακισμένους Παλαιστίνιους είναι και το στέλεχος της «Φατάχ» και εκλεγμένος Βουλευτής Μαρουάν Μπαργούτι ο οποίος κρατείται από το 2002.
Οι Ισραηλινοί κατακτητές όλα αυτά τα χρόνια ασκούν τις πιο βάρβαρες μορφές βίας και τρομοκρατίας εναντίον του Παλαιστινιακού λαού.
Οι έλληνες εργαζόμενοι και Ναυτεργάτες υψώνουν φωνή διαμαρτυρίας ενάντια στην Ισραηλινή κατοχή. Συμπαραστεκόμαστε και είμαστε στο πλευρό των Παλαιστινίων στο δικαίωμά τους για αυτοδιάθεση, για την δική τους πατρίδα.
Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση όλων των αιχμαλώτων και πολιτικών κρατουμένων Παλαιστίνιων αγωνιστών.

Με εντολή Διοίκησης
          Ο Πρόεδρος                                
                                                       Ο Γενικός Γραμματέας
Νταλακογεώργος Αντώνης                      Κροκίδης Νίκος