ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ: Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων του ΙΓΜΕ και την ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ του σωματείου, καταγγέλλοντας την στάση της Χ.Α...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

24 Μάη 2017

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ, καταδικάζουν τα τσιράκια του κεφαλαίου, τους απόγονους του ναζισμού, την Χρυσή Αυγή, που για άλλη μια φορά έδειξαν ότι ο πραγματικός στόχος τους είναι οι εργαζόμενοι, που αγωνίζονται ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου και των εκπροσώπων του.

Τα φασιστοειδή κατ’ εντολή των αφεντικών τους που θέλουν τον πλήρη έλεγχο και των γεωλογικών μελετών, κατέθεσαν ερώτηση στη βουλή για να επιτεθούν απροκάλυπτα ενάντια στους εργαζόμενους του ΙΓΜΕ, που αγωνίζονται για τις θέσεις εργασίας και τους μισθούς τους.
Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων του ΙΓΜΕ και την  ομόφωνη απόφαση της  Γ.Σ του σωματείου,  καταγγέλλοντας την στάση της Χ.Α.
Καλούμε τα σωματεία, τους εργαζόμενους, να καταδικάσουν  και να απομονώσουν τα φασιστοειδή της Χ.Α και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων του ΙΓΜΕ.


ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ    Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν
• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ